23. okt. 2009

Fantastic friday

Det har været en stille og rolig fredag for mit vedkommende. Jeg har ikke været i skole, da jeg skulle til læge. Efter lægebesøget smuttede jeg en tur ud på min praktikplads og fik sludret lidt med kollegaerne og set billederne fra vores sidste firma fest. I aften skal jeg i biffen med en anden modedulle og se "Fame", og ellers står den bare på afslapning. Tøjet er også derefter, men har lige leget lidt med photoshop i dag så det bliver en smule mere spændende ;) Brillerne har dog ikke været på udenfor, men det kommer de når jeg skal i biffen :)

outfit


Og så skal I også lige høre en sang jeg er blevet helt hooked på. Fik Nephew's nye album i fødselsdagsgave af nogle kammerater og det er først nu at jeg virkelig får hørt alle sangene (har så meget musik at jeg glemmer hvad jeg har :p) og er blevet helt vild med den her:




Åh ja, og vægten var på 79,4 i morges ;) Så 2,1 kg siden fredag. Det er da helt godt :D God weekend dejlige læsere!

3 kommentarer:

  1. Sikke fin du er med briller, og meget modig :-). Tror ikke jeg turde ha' så speceielt et stel, men du kan bære det. Og forresten, tillykke med de 2,i kg.

    /Mette

    SvarSlet
  2. Ej hvor ser du bare godt ud idag!
    Elsker altså de der briller!!

    Og super flot med vægttabet søde..

    SvarSlet
  3. Mette: Mange tak :D Hehe.. det er uden styrke, og tro mig, det er virkelig grænseoverskridende at have dem på i offentligheden. Men hvis folk synes det er grimt, må de jo kigge den anden vej ;)

    Cecilia: Tusind tak søde :kys:

    SvarSlet