25. okt. 2009

Blogaward og tinitus..

Jeg har stadig tinitus her 8 timer efter jeg kom hjem fra festen i Ridehuset :O Vildt. Og så er jeg meeega øm i trampemusklerne (aka. arme, baller, lår og lægmuskler :p) men for s*tan hvor var det bare dét værd!! Sikke en nat! Jeg stod også heeelt forrest det meste af natten. Nøj det var fedt :D .. Så nu ligger jeg under dynen, med computer, pepsi max og resterne af den hjemmelavede pizza fra i går. Guld! Nårh ja, og M kom ikke i går alligevel. Det må blive en anden go gang så :)

Nå, men det var ikke kun dét indlægget i dag skulle handle om. Jeg vågnede nemlig op til en meget dejlig overraskelse i dag :) Jeg er blevet nomineret til en blogaward af Nicholaine! Og hun har skrevet nogle virkelig fantastiske ord om mig og min blog:

En blog om en ung, smuk og modig kvinde. Hun skriver om mode, hun skriver om sit liv og hun skriver om det, som jeg synes hun fortjener en hel bunke respekt for, sit forsøg på at tabe sig. Når jeg læser hendes blog, så giver hun mig både fascination og inspiration. Hun virker til at være et utroligt smukt menneske og den slags mennesker skal man nogen gange lede længe efter. Tak for en rigtig god blog!

Tusind tak Nicolaine! :DReglerne er at jeg så skal indsætte en sang her, som gør mig glad, og derefter give awarden videre. Nu håber jeg bare jeg kan finde én der endnu ikke har fået den :) hehe..
Dùné er et band jeg hørte på Skive Beachparty første gang i 2008. Og siden da har jeg bare elsket dem! Nok også fordi de netop får mig til at tænke på den festival :) Denne her sang fangede mig omgående da jeg købte deres nye album, og nu vil jeg dele den med jer.

Og så er det tid til at give awarden videre:

FashioNest
3 smukke piger fra Århus skriver på denne skønne blog. De har hver deres helt unikke stil, og jeg bliver gang på gang inspireret af deres outfits og deres blogindlæg med tips til butikker mm. her i Århus. Og så kender jeg tilfældigvis 2 af dem irl, og ved at de er nogle skønne piger :) den 3. - Katrine - har jeg endnu kun fået hilst kort på, men hun virker også som en rigtig sød pige. Helt klart en blog der er værd at tjekke ud! :)

God søndag derude!

2 kommentarer:

 1. Hejsa Milla girl:-)

  Hvor er det dejlige ord at blive beskrevet med! Vi ønsker at inspirere, ligesom vi bliver inspireret af dig og de andre bloggere derude. Det er sådan en sød gestus af en sød pige! Tak.
  Hav en dejlig søndag.

  Cille, Katrine & Tina - FashioNest

  SvarSlet
 2. Hej piger :)

  Jamen det er jo bare sandheden. Og mange tak! I må også ha' en FAB søndag ;)

  Knus

  SvarSlet