24. okt. 2009

Tonights gonna be a good night!

Jeg kan mærke at det bliver en rigtig god aften i aften :D Først kommer veninden, og så laver jeg hjemmelavet pizza mens vi drikker og gør os klar til at tage i Ridehuset i aften. Senere kommer en anden veninde og måske M.. M er en fyr jeg tidligere har haft noget kørende med. Han bor bare et stykke fra Århus, så det er ikke sikkert han kommer. Men hvis han gør, så skal han sove her ;)

Jeg var lige et smut i h&m for at kigge efter den meget omtalte strik bluse (der findes i grå og sort) men den sad bare ikke helt godt på mig.. jeg så meget større ud end jeg er, og den sad underligt ved skuldrene. Til gengæld var der rigtig mange andre lækre ting derinde! Jeg endte dog med at nøjes med en sart rosa / nude blazer.. Jeg har længe ledt efter én, og måtte slå til da jeg endelig fandt én der sad godt :) 399,- kostede den. Her er lidt andre lækre ting jeg spottede derinde (den blazer jeg købte er den helt til venstre)

Photobucket


Rigtig god lørdag allesammen! Det er ikke sikkert I hører fra mig før mandag ;) Alt efter om M kommer eller ej..

5 kommentarer:

 1. Synes blazeren klæder dig virkelig godt :) (og brillerne også!)
  /L

  SvarSlet
 2. Tak Lotte :D Jeg overvejer om den skal på i aften med min sorte kjole med pallietstykket for oven, men ved ikke om jeg tør tage blazeren på på en druk tur ;)

  SvarSlet
 3. Du er blevet nomineret til blogawarden!
  Læs mere på min blog og læs hvad jeg har skrevet om din blog :)

  SvarSlet
 4. Uhh, den nude blazer er virkelig fin til dig Milla. Og sejt at du er begyndt at bruge brillerne, - de er fantastiske til dig!! :)
  - kan du huske om blazeren var fra Trend??

  PS. Jeg elsker dit nye profilbillede: du ser SÅ fin ud.

  SvarSlet
 5. Tak for det Signe :D Har nu overvejet at returnere den da jeg endnu ikke har brugt den :( Og tak for komplimenten med brillerne også :D

  Blazeren er bare fra det normale h&m mærke :)

  SvarSlet