11. nov. 2009

Where did it go?

Jeg har siddet og kigget lidt på h&m's lookbooks. Både de 'gamle' og de nyere. Og da jeg faldt over Fall 09 billederne var der da et par ting jeg er lidt ked af at de ikke har lanceret i butikkerne :/ Bukserne på første billede, kjolen man kan ane på billede 2 (samme mønster som den stramme Trend kjole man kan/kunne købe) + frakken, og det hele på billede 3. Æv æv.. men til gengæld har h&m meget andet lækkert for tiden. De er virkelig kommet efter den halv kedelige periode de har haft synes jeg. Det er desværre bare ikke ret godt for mit glohede dankort ;)

Photobucket


Til gengæld er der også nogle ret lækre ting i Spring 2010 kollektionen. Så kan man bare håbe at dét man har kig på kommer i butikkerne! Smykkerne er ikke lige mig, men det siger man jo om mange ting man senere kommer til at elske og eje ;)

Photobucket


I would have loved to buy some of the items from h&m's Fall 09 collection (top picture) but they never made it to the stores. I hope that I can find these items from the Spring 2010 collection in the stores.

4 kommentarer:

 1. ej hvor sjovt, det har jeg også tænkt rigtig meget over:):)

  SvarSlet
 2. I h&m på amagertorv havde de i dag flere af de der items:)

  SvarSlet
 3. Eller hvertfald bukserne på det første billede og kjolen på det andet;)

  SvarSlet
 4. Really? :O Hmm, jamen så må jeg jo prøve at holde øje her i Århus. Tak for info :)

  SvarSlet