17. nov. 2009

I morgen går det løs!

Som mange af jer nok ved (eller har læst jer til herinde) så er jeg ved at læse til teknisk designer - eller, teknisk assistent. Jeg har været i gang i lidt over 2 år, og i morgen skal jeg aflevere min projektformulering til svendeprøven. Så indtil den 10. december vil jeg knokle med min svendeprøve, og den 17. december skal jeg så til eksamen. So wish me luck! Regner stærkt med at stå med beviset i hånden den 18. december. Hvad der så skal ske er uvist - men jeg håber da at jeg har et job den 1. januar. Der er bare INGEN jobopslag nogen steder, så hvis der er nogle af jer dejlige læsere der hører om et teknisk designer job i århus eller omegn så må I meget gerne lige give lyd fra jer :)
Jeg vil stadig kigge forbi herinde, så bloggen ikke dør helt i projekt-perioden, men det vil af gode grunde ikke blive dagligt, tror jeg.

Og for at det ikke skal blive helt non-fashion-related, så får I lige dagens outfit. Meget plain jane, men havde for en gangs skyld løst hår. Afprøvede den "side-cut" frisure som huserer rundt omkring i blogland for tiden.

Photobucket


From tomorrow, and until december 10th, I am going to be working on my final school project. I'll still drop by, just not as often. This is what I wore today.

2 kommentarer:

  1. Hej Milla,
    Jeg ville ønske at vi skulle bruge en TD'er, men vi har lige ansat en. Det kunne ellers være rart at have en kollega med "passion for fashion" :)

    SvarSlet
  2. Hej Frida.
    Øv hvor ærgeligt :/ Du må endelig sige til hvis I får brug for en mere :D For ja, det kunne nemlig være rigtig rart. Så havde man altid noget at snakke om. Hehe

    SvarSlet