13. nov. 2009

Pakker... og shoeporn!

Jeg har fået hele 2 pakker i dag :D Åh, netshopping er en skøn ting. Jeg modtog min Lipsy kjole som er virkelig smuk, meeeen af en str. 16 og være er den lige stram nok under brysterne, så der skal lige smides et kilo eller 5 før den kommer til at sidde perfekt. Derudover fik jeg de skønne Jette Riis sko som jeg jo vandt her forleden. De er virkelig høje i forhold til hvad jeg er vant til, men de er faktisk til at gå i. Jeg skal dog vænne mig til højden, men de er lækre at have på, og de passer! (sorry lidt sammenmaste tæer... tæer ER bare ikke pæne!) Så nu har jeg fået 2 par sko ind af døren der står og pynter herinde så jeg rigtig kan nyde synet af dem. Yes, it's shoeporn ;)

Photobucket


God weekend derude i blogland! Jeg tror jeg vil hente sushi når jeg har været i Bruuns og kigge, og så må jeg se hvad aftenen byder på..

I recieved 2 packages today. My new shoes from Jette Riis, and my dress from Lipsy - which is a bit small, so I'll have to loose at few pounds before I'll put it on ;) Tonight I think I'll buy sushi and celebrate that it's weekend!

2 kommentarer:

 1. nej hvor er de fine og giver virkelig et andet indtryk "irl" (gennem bloggen hehe) men på di gmener jeg. Nu ærger jeg mig da over jeg ikke deltog i konkurrencen men da den kørte synes jeg ikke skoene var noget for mig, men er da klart grøn af misundelse nu:) lucky you:)
  -Forresten må jeg da lige dristige mig til at "reklamere" for den konkurrence der kører på min blog i øjeblikket, med et gavekort til FatCatStuff, og mit dit held i konkurrener synes jeg da bestemt du skulle kigge forbi:)

  God weekend herfra
  /karin
  fashionistaen.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Tak Karin :D Jeg synes også de er meget pænere irl end på de billeder jeg havde set af dem. Så det er jo positivt! Jeg vil helt sikkert kigge forbi din blog og deltage i konkurrencen :) Tak for tippet..
  God weekend til dig også!

  SvarSlet