3. nov. 2009

Opfølgning på kost-omlægningen

Jeg tænkte at jeg da lige ville følge lidt op på hvordan det er gået de sidste par uger. Jeg vejer jo min mad nu, og skriver ind på madlog, og det giver et rigtig godt indblik i hvor meget man helst skal spise. Hvor jeg tidligere ikke kunne forstå at jeg ikke tabte mig - for "jeg spiste jo sundt!?", så kan jeg godt se nu at problemet var portions størrelserne. Så nu hvor jeg vejer det hele, og taster det ind, giver det resultater!

MEN .. for der er jo altid et men.. Jeg vil ikke undvære mine fester i weekenderne, og det er jo så med til at det hele går lidt langsommere. Til gengæld er jeg ikke typen der ty'r til junkfood dagen efter en bytur. Her har jeg handlet ind dagen inden, så jeg kan lave en sund og lækker aftensmad i stedet for at købe noget. Så egentligt er det "kun" alkohol'en der sænker farten mit vægttab. Indtil nu har jeg tabt ca. 2 kg, og det er også helt fint! Jeg kan mærke på min krop at den har det bedre nu end før, og jeg er ikke så oppustet som jeg var tidligere. Desuden er der flere der har spurgt om jeg ikke har tabt mig, så et eller andet må der da være sket :)

Jeg får afprøvet sidndssygt mange lækre opskrifter, og når jeg laver aftensmad, så laver jeg nok til at der er til morgendagens frokost også. Det er lidt mere spændende end en rugbrød med kyllingepålæg og agurk ;)

Nå, jeg undskylder for det meget ufashionable indlæg, men jeg håber I overlever! Ha' en fantastisk tirsdag allesammen :)

This is basically just a follow-up on my weightloss, and about food :)

5 kommentarer:

 1. Godt at høre, det går fremad.

  Se lige her - det har du vist ikke opdaget?

  http://nicholaine.blogspot.com/2009/10/i-did-not-see-this-one-comin.html

  SvarSlet
 2. Jo da :) Har også lavet et indlæg om det, og givet den videre til Miss Jeanett..

  SvarSlet
 3. Hæhæ, nå, det har jeg slet ikke set. :o)

  SvarSlet
 4. Tillykke med de to kilo. Måske man skulle tjekke madlog ud?

  Jeg har i øvrigt tagget dig i en blogleg, håber du vil være med...

  /Mette

  SvarSlet
 5. Mette: Tak for det :D Og ja, det vil jeg da selvfølgelig. Men det bliver først senere, eller i morgen :) Skal på date i aften ;)

  SvarSlet