18. nov. 2009

What you see...

... is not always what you get!

Jeg modtog min (formodede) grønne OPI lak i dag. Havde virkelig glædt mig til at få den, men jeg blev slemt skuffet. Det er nemlig en helt anden end billedet på ebay (og OPI's hjemmeside for den sags skyld) viste. Øv. MEN den er faktisk ikke helt så slem! Det er sådan en grå-blå farve med et grønt skær. Farven er svær at fange, men I kan få en idé om den på billederne herunder. Den hedder "Go on Green". Nå, men jeg havde heldigvis ikke givet en formue for den, så nu må jeg bare på jagt efter "Get in Lime" som vist er den som jeg troede dette var. Hvis man går ind på OPI's side og kigger på farven "Go on green" finder man den der er til venstre på billedet. Aaah OPI, det kan I vist godt gøre lidt bedre hva?

Photobucket

I recieved my OPI nailpolish today, and I'm very disappointed. It is not even close to being the same color as the one I thought I was buying. Oh well, it's not bad. But this means that I'm still searching for the 'real' green nailpolish.

3 kommentarer:

  1. Hold da op en forskel. Super irreterende at de tager billeder som ligger så langt fra virkeligheden :( Håber du finder den du søger :)

    SvarSlet
  2. Gud, hvor er det iøjenfaldende! Det er da falsk reklame, men godt hvis du alligevel er tilfreds med farven ;)

    SvarSlet
  3. Ja det er ret vildt at der er så stor forskel, og rimelig irriterende. Men tror nu nok jeg skal få den brugt :)

    SvarSlet