6. nov. 2009

Shoppegenet

Ja jeg har altså virkelig et shoppegen eller 100 ;) De sidste par dage har jeg købt 2 OPI neglelakker, en Lipsy kjole og et par sko. Sidsnævnte glæder jeg mig ufatteligt meget til at modtage. Det er disse babies, og de er købt på Revolve Clothing til 400 inkl porto. Nu håber jeg bare at der ikke kommer told og gebyr osv. på.Desuden returnerede jeg min nude blazer fra h&m i dag. Jeg tror bare ikke jeg får den brugt. I stedet fandt jeg en bolero med rynke-effekt på ærmerne, en mønstret tanktop og lidt undertøj (som jeg ikke orkede at prøve i butikken og derfor skal prøve nu) I får billeder af det i morgen, men i aften skal jeg til gammel elevdag på mit gymnasie, og tøjkrisen har allerede meldt sig. God fredag og god weekend derude! :)

6 kommentarer:

 1. usj! anmeld når de kommer!
  jeg har selv overvejet dem :D

  SvarSlet
 2. De er godt nok fine. Giver du ikke lige en update mht. told osv...vil bare lige gerne vide det inden jeg evt. selv køber dem :-D

  SvarSlet
 3. Skal nok anmelde, og give en update omkring told osv. når de ankommer :) De blev allerede sendt i går, så de regner med at være her mellem den 10. og den 16. :)

  SvarSlet
 4. Åhh, snyd, snyd, snyd.. Jeg overvejede for længe og nu er de udsolgt.. hrmf!! De er så fine. Hvis de nu tilfældigvis skulle være en str 38, og du af en eller anden grund ikke vil beholde dem når de ankommer (ønsketænkning, I know ;), så må du meget gerne smide en mail i min retning.. :)

  SvarSlet
 5. Hehe, de er desværre en str. 6 (36) :) men hvis de var en 38 skulle jeg nok ha' overvejet dig ;)

  SvarSlet