29. nov. 2009

Julefrokost outfit

Jeg skal til min første julefrokost på fredag, og mangler stadig at finde ud af hvad jeg skal have på. Det bliver højst sandsynligt en sort kjole. Jeg har kigget lidt på nogle forskellige muligheder, og i løbet af ugen skal jeg ind og kigge lidt nærmere på bla. disse kjoler. Jeg vil dog helst have én med lidt ærmer, så jeg ikke "ødelægger" det ved at have en bolero el. over. Bryder mig nemlig ikke om at vise mine overarme for meget.

Photobucket

Hvis prisen ikke var en faktor (og hvis jeg havde kroppen til det :p) så ville jeg gerne hoppe i dette outfit
Next weekend I'm going to my first christmas lunch this year. I havn't found a dress yet, but I'm going to check these out next week (top picture). If money was not a problem, I would love to wear the bottom outfit.

5 kommentarer:

 1. tror den sorte fra vero moda ville være fantastisk til dig!

  SvarSlet
 2. Hehe, det er sjovt du siger det, for det er faktisk den jeg aller helst vil finde :D

  SvarSlet
 3. Den sorte med trekvartlange ærmer fra Gina Tricot er også rigtig sød! Og ville sagtens kunne bruges både til dagligt og til fest.

  Hvordan går det egentlig med vægttabs-projektet? Ikke at du behøver svare, hvis du ikke har lyst til at tale om det, men jeg kom bare i tanke om, at det er længe siden du har nævnt det.

  Sov dejligt når du kommer dertil :-)

  Hilsen Rikke

  SvarSlet
 4. Hej Rikke.

  Ja jeg tror også næsten jeg må ha' den også ;)

  Det er dejligt du spørger :D Det står stille for tiden. Har haft meget at tænke på og med mit svendeprojekt har overskuddet ikke rigtig været der. Men jeg har holdt øje med at vægten ikke er steget, og i denne uge er jeg gået i gang med madplan og indtastning af mad igen. Så må vi se hvad vægten siger fredag :) Skal nok lige komme med en update dér.

  SvarSlet
 5. Det lyder da ganske fint - så længe du kan vedligeholde vægten i de stressede perioder. Det er godt gået.
  Håber vægten er god ved dig på fredag :-)

  Rigtig god aften

  /Rikke

  SvarSlet