13. nov. 2009

My secret obsession

Ja jeg har faktisk en meget stor kærlighed for neglelak. Og det til trods for at jeg ikke er så god til at bruge dem - og det er egentligt lidt ærgeligt, for en lækker farve på neglene vil pifte mine ret afdæmpede outfits op. Jeg glæder mig til at få min nye ("jade")grønne OPI lak hjem og få den afprøvet. Forresten, så er disse på billedet langt fra de eneste jeg har.. har over dobbelt så mange i en makeup pung i mit skab.. heh..

Photobucket


Når det her indlæg bliver udgivet har jeg spist lækker sushi. Ved endnu ikke hvad aftenen bringer, men jeg kunne godt bruge lidt ballade ;) Og er da også blevet spurgt om jeg ikke kommer i byen og får en drink eller 2. Så det kan jo være.

I have a secret obsession. Nail polish! And I dont even use them very often. That has to change, 'cause it really lights up a "boring" outfit.

6 kommentarer:

 1. Er det en grå fra Chanel jeg kan skimte? :)

  SvarSlet
 2. Ingen grå desværre.. det er den eneste farve jeg mangler :/ De eneste jeg har fra Chanel er Miami Peach og Orange Fizz :) Hvis det er billedet i midten du hentyder til, så er det bare et s/h billede af de samme som billede 1 og 3 :)

  SvarSlet
 3. Hihi, jeg synes også at der var utroligt mange grå. Havde slet ikke regnet ud, at det var et s/h billede :)

  SvarSlet
 4. Det kan jo smutte det skidt ;) Men jeg er i hvert fald på jagt efter den perfekte grå. Troede egentligt at den OPI jeg havde købt var grå, men den var så næsten hvid :S og enormt tynd i det..

  SvarSlet
 5. Jeg har en fra Maybeline, der holder virkelig godt.

  Det er fra den "serie" der hedder noget med + iron.

  Jeg tog min af efter en uge, fordi jeg ville have en ny farve på, og der var ikke den mindste flig gået af.

  SvarSlet
 6. Tak for tippet :D Den må jeg prøve at kigge efter..

  SvarSlet