29. jun. 2009

Inspiration..


Min stil er ikke specielt farverig. Jeg er glad for sort/hvidt/gråt/pudder/beige men koral er der også en del af i mit skab. Udover koral har jeg egentligt ikke ret mange farverige stykker tøj. Men det gør mig ikke nooget. Jeg kan godt lide at være afdæmpet. Synes det er stilet og pænt. Og jeg glæder mig til at smide nogle kilo så jeg kan begynde at gå i det tøj jeg sukker efter. Blandt andet denim shorts med en slouchy tanktop stoppet ned i, og tætsiddende kjoler.

Apropos vægttab så har jeg endnu ikke tabt mig, men jeg har holdt vægten i skak længe. Og nu har jeg besluttet mig for en løberute, men i første omgang går jeg nok bare ruten. Eller lunter. For min kondi er virkelig virkelig skidt! MEN jeg er lidt stolt af mig selv, for selvom jeg bor lige over for en Burger King har jeg endnu ikke spist noget derfra. Heller ikke i går da jeg havde tømmermænd. Og i dag smuttede jeg forbi Anettes Sandwich. Men jeg skal snart til at tage mig sammen og lave mad herhjemme. Det er for dyrt at købe mad så tit.

4 kommentarer:

 1. hvor er billederne fra? er helt vild med haremsbukserne på billede 2!

  SvarSlet
 2. Billede 1, 3 og 4 er fundet rundt omkring på nettet. Kan ikke helt huske hvor, men én af de der street style sider ;) Billede 2 er fra Just Female eller Second Female.

  SvarSlet
 3. http://www.secondfemale.dk/just/collection/spring2009/

  SvarSlet
 4. Men hvis du søger på TS skal du søge på Just female :)

  SvarSlet