2. jun. 2009

Av. Den sved....

Jeg var ved lægen for en times tid siden. Og det var et lidt skræmmende besøg, forstået sådan at jeg fik et ordentligt "gok i nøden" deroppe. Jeg blev vejet og målt, og ja.. så kom dommen. "Du skal tabe 15-20 kg for at nå ned under et BMI på 25 - ergo din normalvægt!" SLAM! 15-20 kg??? Det er virkelig meget jo!

Siden 9'ende klasse har min vægt virkelig været yoyo vægt. Jeg tog enormt meget på i løbet af gymnasie tiden, og til min studenter eksamen var jeg nået helt op omkring 86 kg (ja, nu kommer der tal på bordet, for det hjælper mig!) .. Min "kamp" vægt så at sige. Jeg har stadig billeder fra den dag jeg fik huen på, og det er virkelig tydeligt at jeg vejede så meget. Efter den dag begyndte jeg at tage mig sammen. Jeg tilmeldte mig inde på slankedoktor.dk og i løbet af et års tid havde jeg faktisk næsten tabt 20 kg. Det laveste jeg var nede på var 66,et-eller-andet. Og dér kunne jeg passe de Diesel jeans som jeg stadig har liggende i en kasse under sengen.

Men på et tidspunkt gik det galt, og vægten gik opad igen. Og nu sidder jeg her, og vejer 78 kg (Jeg er 162 skal det lige siges..), og det er gået op for mig at jeg virkelig må til at tage mig sammen. Derfor går jeg nu "public" med det her, for lets face it.. jeg taber mig nemmest hvis jeg har nogen at "stå til ansvar for" ligesom dengang jeg var hos slankedoktoren. Så nu er I indviet i min plan om at tabe mig. Målet til at starte med hedder 67 kg, for så kan jeg igen passe de yndlings jeans :)

Jeg håber I vil støtte mig og holde øje med mig på min vej mod målet. Til sidst har jeg lavet en lille 86-67-78kg "plakat" så I kan se hvordan det så ud dengang, og i dag. (klik for stort billede)

18 kommentarer:

 1. Jeg synes du ser flot ud som du er nu.. men hvis du vil tabe dig så skal du selvfølgelig have lov til det :) så håber det lykkedes dig og vil da følge med herinde :)

  SvarSlet
 2. Hej.
  På debatten er der et slankeforum, som er rigtig godt til det med moralsk opbakning, gemmer mig selv dernede.

  SvarSlet
 3. rijaH: Tak for det :) Desværre (eller, heldigvis?) viser billeder sjældent hvordan man egentligt ser ud uden tøj på, og jeg har en solid gang maveflæsk ;) og det vil jeg meget gerne af med. Men tak for opbakningen!

  scient.hybrid: Ja, jeg har overvejet, men lige til at starte med bliver det bare herinde. Vil gerne nøjes med at have ét sted at opdatere omkring vægt osv. :) Men tak for tippet.

  SvarSlet
 4. ved godt at du vejer mindre nu, end på da du blev student, men synes nu der er en markant forskel og synes at du er en super flot pige med en flot figur! MEN: håber at du fortsætter med at tabe dig (så vidt jeg ved har du tabt dig lidt?) og ved du kan! - og husk at det vigtigste er at du er glad og sund!

  Held og lykke herfra :)

  SvarSlet
 5. Betina: Tusind tak søde. Det varmer :) Jeg har ikke tabt mig kilomæssigt endnu, men cm mæssigt er der vist sket en smule. Må bare til at tage mig sammen og begynde at træne regelmæssigt igen fra på mandag når jeg igen er kommet hjem! Og tusind tak for opbakningen søde :D

  SvarSlet
 6. Åh hvor jeg kender alt det du skriver alt for godt!

  SvarSlet
 7. Jeg vil også lige give et par opmuntrende og rosende ord med på vejen! Jeg synes du er super modig sådan at være så åben omkring det! Det vigtigste er at være glad og sund, vi har vel alle mere eller mindre vi burde smide..

  Ser frem til at følge din udvikling. Jeg har selv smidt 7 kilo i løbet af et par måneder, så jeg nu kun lige mangler at blive tonet og trimmet. Det er jo også meget sundere at vægttabet sker gradvist. :)

  Men igen, klap dig selv på skulderen!

  SvarSlet
 8. Stine: :kys:

  Maria: Mange mange tak for de opmundrende ord! :) Det betyder meget for mig. Og stort tillykke med det flotte vægttab! Jeg håber jeg kan gøre dig kunsten efter :)

  SvarSlet
 9. Synes det er så flot, at du skriver din vægt og viser billeder på bloggen. Det tør jeg ikke selv, selvom jeg også er i gang med et lille vægt-projekt.
  Alt mulig held og lykke med taberiet. :)

  SvarSlet
 10. Mette: Også tak til dig! Jeres kommentarer hjælper utroligt meget på det her :D Min motivation stiger i hvert fald. Også held og lykke til dig.

  SvarSlet
 11. Hej søde Milla :)
  Til at starte med vil jeg starte med at sige at jeg synes du er en utrolig smuk kvinde og jeg personligt ikke er til kvinder uden bare lidt former..

  Jeg drømmer selv om at tabe mig - jeg var utrolig tynd da jeg var yngre og så flyttede jeg hjemmefra - TJUHBANG! sagde det og så var der ekstra på siddebenene og det værste er når folk opdager det "Nåh, du har vist taget lidt på".. Hvad gør man - man trøste spiser!

  Jeg vil stadig tabe mig men jeg vil ikke være så tynd som før. Jeg gerne være lidt kvindelig at se på. Jeg vil gerne have former og stadig kunne spise chokolade med god smag i munden (haha) og det synes jeg du skal huske på. At ville tabe sig er godt og det er jo også sundt, når man gør det rigtigt, men du skal ikke gøre det surt for dig selv - for du er en smuk kvinde!

  SvarSlet
 12. Mange tak søde Tine :kys: det vil jeg helt sikkert tage til mig, og tænke over :) Jeg vil heller ikke tabe mig så meget at jeg helt mister mine former, for jeg er sku glad for min strutrøv ;) Men det er bare maven jeg er så ked af.
  Du må også have held og lykke, og selvfølgelig skal der være plads til chokolade og andet godt! :D Det vil jeg aldrig nægte mig selv helt.

  Nu vil jeg tage til Skive Beachparty! Tusind tak for jeres opbakning og ros! I har lige fået mit selvværd til at stige nogle grader. Så tusind tak for det <3

  SvarSlet
 13. Hej Milla

  Du kender mig nok ikke - jeg hedder Miljia på jubii debatten. Skriver/flasher ikke voldsomt i MSS, selvom jeg nok bruger mest til i netop dét forum, da der er god inspiration at hente fra jer allesammen.

  Nåmen jeg følger med her på sidelinien, og tillader mig nu også at smide en kommentar, da din post om begivenhederne hos lægen rørte noget i mig.
  Jeg er selv overvægtig og er igang med at tabe mig, så jeg kan så nemt sætte mig ind i alt, hvad du skriver og tænker. Du er sej at gøre det offentligt - med konkrete tal og ærlige ord. Det er både beundringsværdigt og inspirerende. Det skal du vide.

  Så thumbs up og positive tanker fra en "fremmed".

  SvarSlet
 14. hej Milla jeg vil også lige komme med nogle støttende ord for synes jo du er en rigtig flot pige som du er, men det er detsvære ikke helt ufarligt at bære rundt på for mange kilo, så jeg kan godt forstå du vil af med noget af det. jeg ved du er en kæmpe sej pige og du skal nok klare det :)

  SvarSlet
 15. Hej smukke Milla.
  Jeg synes det er vildt flot du "tør" stille dig frem på den måde, men tal og det hele - hatten af for det!
  Jeg skal selv tabe mig (gerne min. 10 kg.), da min graviditet har ændret min krop mere end jeg lige synes er fedt!
  Jeg håber du når dit mål..

  Og så har jeg tagget dig i blog-legen '20 ligegyldige ting' ;) Så sæt igang!
  knus

  SvarSlet
 16. Miljia, Miss Vase og Cecilia: Mange tak alle 3! Det er dejligt at komme hjem til så opmundrende ord :) Jeg har jo været på festival siden onsdag, og selvom det ikke har været helt sundt så har jeg rørt mig meget og fået en masse frisk luft, så det går nok :) Og nu er jeg klar til at give den gas med sund mad og mere motion!

  SvarSlet
 17. Ved du hvad, søde?
  Så vil jeg sgu gribe den!
  Og hoppe med også.
  Jeg har helt klart slappet for meget af de sidste par måneder. Men nu er det mandag osv. Så jeg griber den og gør det samme.
  Held og lykke til os begge to :)

  SvarSlet
 18. SA: Jeg er glad for at jeg har inspireret dig søde :D Du har også klaret dig så flot og du har virkelig også inspireret mig! Held og lykke :kys:

  SvarSlet