27. jun. 2009

Back on track..

Ja, så er jeg blevet 23. Aftenen i går var rigtig hyggelig. Vi lavede sushi (mor og jeg) og så kom min moster og onkel til spisning. Der blev drukket en masse rose vin (min apostrof knap virker ikke. argh!) og hvidvin.. eller dvs.. de andre drak meget vin. Jeg holdt mig til et par Somersby. Omkring kl. 23 ville jeg tage bussen hjem, men så besluttede de andre sig for at de da ville i byen! Så de bestilte en taxa og så kørte jeg med dem ind til byen. De prøvede så at lokke mig med i byen, meeeen jeg takkede nej. Skulle ikke med min mor, moster og onkel i byen da! De var totalt pinlige i taxaen allerede.. Haha.. :pI dag tog jeg rimelig tidligt hjem til min far, bonus mor og bonus lillesøster hvor vi skulle grille og have kage. Min farmor og farfar var der også. Mega hyggeligt.Omkring kl. 17 tog jeg hjemad, og har nu lånt en af min roomie's kjoler til i aften. Der kommer min veninde nemlig og ser min nye hybel, og så skal vi pludre lidt over et par drinks. Og senere ender vi måske i byen - hvem ved?

Jeg kan da også lige nævne alle de dejlige gaver jeg har fået:
- En ny sofa
- Penge
- Et smart bord til min computer (se HER)
- En smuk bluse fra Vila
- Salt og peber sæt (sort og hvidt får <3)
- "Afskærmning" til terassen. Sådan nogle flet-hegn-folde-ting :p
- DVD: Fidibus
- Bøger: Sushi kogebog og "Han er bare ikke vild med dig"
- Georg Jensen bestik

Så alt i alt en dejlig indbringende fødselsdag hvor jeg fik lige de ting jeg ønskede mig :)

Åh gud nej. I skal lige se hvad jeg havde på i dag. Kjolen er fin, men prøv lige og tjek mine blege/fede ben! Ikke så heldigt! Jeg mangler virkelig et hel figurs spejl, så jeg ikke risikerer at gå ud sådan her igen :SGod lørdag aften derude!

3 kommentarer:

 1. Hvordan laver du sushi?

  SvarSlet
 2. Det er faktisk meget nemt når du lærer det. Det "sværeste" er risene. Men kig evt. her: http://www.alverdensmad.dk/haugenda/sushi_opskrifter.php .. Du skal bare have en "bambus måtte" og noget tang, sushi ris, eddike, sukker, salt, grøntsager og rå fisk, og så er det faktisk bare om at følge opfkriften. Det er hyggeligt at lave selv.. og billigere ;)

  SvarSlet
 3. Mange Tak for svar :D så vil jeg se om jeg kan finde ud af at lave det selv.. Er nemlig helt vild med sushi :D

  By the way.. Tillykke med fødselsdagen :D bedre sent end aldrig.. right :P

  SvarSlet