20. jun. 2009

Blogger fra 5. sal på banegårdspladsen :D

Yes, så er jeg flyttet ind i min nye lejlighed. "Penthouse" på 5. sal på banegårdspladsen i Århus. MED tagterasse ;) Luksus! Det har været en hård uge med pakning og flytning, men i dag tog min far, mor, 2 kammier, min nye roomie og jeg den sidste tørn og fik i løbet af 3 timer det hele op i lejligheden (det skal siges at jeg boede i Lystrup før, så der var noget køretid også)

Og nu sidder jeg i mit soveværelse og lytter til bilerne udenfor, og overvejer om jeg skal gå ned og købe sushi til aftensmad. Jeg har ikke rigtig spist i dag - har været rigtig skidt. Det startede i morges med en brændende fornemmelse øverst i maven og udviklede sig til kvalme og halsbrand. Så det har ikke været en sjov tilstand at flytte i. Det endte med at jeg gik omkuld på min fars sofa da vi lige var hjemme for at få frokost. Der sov jeg en time, og derefter var mavepinen væk - dog fik jeg hovedpine i stedet :S

Men kvalmen er i det mindste væk nu, og jeg er i gang med at sætte på plads og indrette. Klart det sjoveste ved at flytte :D Nu vil jeg tilbage til arbejdet og høre min roomie om vi skal finde på noget lækkert til i aften hvor vi skal se finalen af Idols sammen.

11 kommentarer:

 1. Til lykke med den nye lejlighed. Det lyder fedt med penthouse og tagterrasse.

  Håber du får det bedre :)

  /Mette

  SvarSlet
 2. Tillykke med din nye lejlighed :)

  SvarSlet
 3. Tak piger :)

  Mette: Det er godt nok ikke en rigtig penthouse, men det kalder vi det bare fordi det er så højt oppe ;)

  SvarSlet
 4. Tillykke med lejligheden :D Du må da lige flashe når du kommer på plads :)

  SvarSlet
 5. Tak :D og selvfølgelig.. men nu vil jeg i drømmeland.. er totalt smadret!

  SvarSlet
 6. Lækkert med ny lejlighed! Stort tillykke! Må jeg spørge hvordan du har fået fat i den? Min veninde og jeg har nemlig ledt efter en lejlighed i Århus de sidste par måneder, og skal starte på uni til sept., så det er ved at brænde på med tid :)

  Endnu engang tillykke!

  SvarSlet
 7. Til lykke, søde Milla. Glæder mig til at se den someday - evt. til dullekomsammen. ;o)

  SvarSlet
 8. Anonym: Mange tak :) Jeg fandt deni Århus Onsdag. Det er 2 værelser i en lejlighed hvor der bor 2 andre i forvejen. Så mit råd er at holde øje med annoncerne i Århus Onsdag (du kan også se avisen på nettet). Ellers kender jeg en der vist har 2 værelser til leje i sin lejlighed. 14 m2 pr. værelse og det ligger i Frederiks gade her i århus, hvis det kunne have interesse? Hvis det har skal jeg nok lige høre ham om de stadig er ledige :)

  A-M: Tak søde :D Ja det kunne godt tænkes at jeg holder det en dag ;)

  SvarSlet
 9. Tak milla :) Jeg holder også skarpt øje med Århus Onsdag, men det er som om heldet aldrig slår til.

  Lyder lækkert! Du må gerne høre om de stadig er ledige, de to værelser, og i givet fald hvornår man kunne flytte ind? :)

  SvarSlet
 10. Det skal nok komme :) Bare hæng i!

  Jeg har spurgt ham, og de er desværre lejet ud :( Men jeg skal nok lige holde øjne og ører åbne, og så skrive det herinde i et indlæg hvis jeg hører om andre værelser der er ledige :)

  SvarSlet
 11. Øv for søren :(
  Men tusinde tak for hjælpen, rigtigt sødt af dig! Jeg følger (som sædvanligt) med ;)

  SvarSlet