31. mar. 2010

Kjolen der kom med hjem...

Photobucket

...var den blå sag :D Godt gættet Nina og Ann! Jeg mangler seriøst noget farve i mit skab, og desuden tror jeg at jeg kommer til at bruge den blå meget mere end den lyse. Den lyse var dog også meget fin, men jeg synes den gjorde mig lidt bredere om hofterne end jeg brød mig om. Så tadaa - ny kjole til Milla'en her! :D

Jeg var forresten lige nede i den store h&m på strøget, og dér fandt jeg den blomstrede kjole fra mit sidste indlæg. Den var fin, men den gjorde mig bare mere rund fordi den var så voluminøs fra taljen og ned. Så jeg sprang over. Til gengæld skal jeg nok lige ind og købe en anden ting jeg prøvede tidligere i dag. Hvad det er kan I se i morgen :)

TGC

Photobucket

Ja, I er helt sikkert ved at brække jer over at læse om h&m's The Garden Collection på samtlige modeblogs her i blogland - MEN jeg skulle altså finde en kjole til min kusines bryllup næste lørdag, og der var et par kjoler jeg rigtig gerne ville prøve. Den kjole jeg aller helst ville have havde de selvfølgelig ikke i Bruuns Galleri - men så må jeg se om jeg kan opstøve den et andet sted. Det er den kjole på billedet her ovenover. Hvis nogen ser den i str. 40/42(/44 måske?) og gerne i århus, så må I meget gerne lige sige til :)

Photobucket

Nå, men jeg prøvede disse 2 kjoler, og jeg kan afsløre at den ene af dem kom med hjem. Kan I gætte hvilken?

30. mar. 2010

Nyt kamera!

Photobucket
Some of the things in 'my crib' ;) And yes, I have a thing for sheep and birds.

Jeg smuttede i Føtex efter arbejde og købte et Pentax Optio E90 kamera til 599,- Der er 10,1 megapixels, og det vejer ingenting! Virkelig lækkert kamera. Så for at fejre at jeg igen kan tage billeder, vil jeg nu vise jer en smule her fra my crib. Jeg starter med at vise nogle af de nips jeg har her i min stue. Jeg elsker små sjove / skæve / skøre ting, og har især et eller andet med får og fugle - det skal dog lige siges at de fleste fåre- og fugleting faktisk er gaver fra andre (mest mine forældre som ved at jeg elsker dem :p) Der er også sneget sig en enkelt ko fra Cow Parade med, men kun fordi den har fåre-pels på. Hehe..

Speaking of

Når jeg nu slog et slag for stofnettet i går, så vil jeg da også lige komme med lidt eksempler, for et stofnet behøver ikke bare at være hvidt og kedeligt. Det smarte er jo også at du kan krølle det sammen og have i din taske, indtil du har handlet ind.

Shopper
Klik på billedet for mere info

Det engelske navn for et stofnet er i øvrigt en shopper eller en canvas shopper hvis I skal ud og finde et selv :)

I aften skal jeg på planetariet i Århus og kigge på stjerner og høre Pink Floyd med min familie (hvis der da er nogen der ikke afhenter deres billetter - der er nemlig udsolgt) så det glæder jeg mig til :D Ha' en dejlig tirsdag!

29. mar. 2010

Jeg vil gerne slå et slag...

... for stof nettet! Det er så undervurderet! Jeg har altid (eller, når jeg husker det) mit fine net med ud og handle, for 1. så sparer jeg penge på poser, 2. jeg undgår ømme fingre fra plastikposernes hank, 3. jeg risikerer ikke at bunden på posen falder ud OG 4. så er det meget mere miljø venligt end at købe en ny pose hver gang man handler ind. Og så ser det da også meget pænere ud end en gul netto pose - bonus! :D

Photobucket
Stofnet fra h&m's børneafdeling - dog købt for længe siden

I dag har været en kort arbejdsdag. Mødte kl. 9 og gik igen kl. 14 da der ikke var noget at lave. Og så har jeg været i netto OG jeg undgik at købe noget med sukker :D Det er 2. dag uden sukker - min krop er simpelthen blevet afhængig af det, og jeg kan mærke at jeg gaber meget og er tung i hovedet. Skræmmende at man bliver så afhængig af det. Men i aften vil jeg "treat'e" mig selv med en dessert bestående af fromage frais, bær og lidt honning. Mums.

Photobucket
Dagens outfit - alt fra h&m

28. mar. 2010

'Becoming' Lady Gaga

Photobucket

Ja, jeg skal jo til den her udklædningsfest den 10. april, og temaet er "Kom som en kendt person / figur" .. Jeg har så valgt Lady Gaga. Har købt blond paryk med pandehår, falske øjenvipper og nu mangler jeg bare solbrillerne med glasstykker på, og makeuppen som skal laves ligesom ovenstående billede ;) Er der nogen der ved hvor man kan få (billig) makeup der kan bruges til at lave lynet og pink øjenskygge?

Photobucket

Anyway, i går var jeg så i en genbrugsbutik med en kammerat for at se om vi kunne finde noget crazy tøj. OG jeg fandt en neon pink skjorte til 60,-! Haps! Den er faktisk ret fin, og jeg overvejer helt at bruge den til alm. tøj til sommer også :p Nu er spørgsmålet bare hvordan jeg skal style den? Jeg havde tænkt noget i retning af en tubenederdel og så skjorten ned i, men jeg er ærlig talt ikke ret glad for min mave, og den kommer ret meget til syne fra siden i sådan en nederdel. Jeg må se om sådan nogle stram-op nylonstrømper kan hjælpe lidt på det. Hvad siger I? Hvordan skal den styles?

27. mar. 2010

Todays outfit

Det har været en meget lang dag med genbrugsbutikker (har købt en cool neon pink lidt gennemsigtig bluse med sorte prikker - flasher i morgen!), muttis fødselsdag og selvfølgelig X Factor finalen. Jeg er sku lidt ærgelig over at Jesper ikke vandt, men Thomas kom på min 2. plads, og han gjorde det fandme godt i aften! Så tillykke til ham :D

Dagens outfit bestod af kjole og cardigan/bolero fra h&m..

Photobucket

25. mar. 2010

Ynke Mad

Kender I ikke det? Når man er syg så får man ondt af sig selv (ja jeg er en mand på det punkt...) og så tænker man "Jeg må hellere spise lidt lækkert, for det er jo så synd for mig!" .. Ork, og det hjælper jo bare overhovedet ikke på mit ønskede vægttab! Men det er som om hjernen fortrænger hvor usundt det er, indtil det er spist. Og så sidder man med en dårlig smag i munden, og får lyst til at løbe en tur eller lignende.. Men det er jo bare lidt svært når man er syg. Sådan har jeg altså haft det de sidste par dage..

Photobucket

Nå, men nok om det. I dag skulle der andre boller på suppen, også selvom jeg stadig er syg! Så jeg har netop indtaget denne (ovenstående) lækre frokost.. Eller, dvs. jeg har stadig et par gulerodsstænger tilbage som jeg sidder og snacker i. Og så er jeg virkelig glad for at jeg i mandags handlede ind til aftensmad til hele ugen, for ellers var jeg helt sikkert røget i købe-mads fælden. Så i aften står den på broccoligratin! Og så har jeg masser af gulerødder i køleskabet som jeg kan gå og småspise af. Så ingen ynke mad til mig i dag!

Er der forresten nogen der har en idé til hvad man kan blande advokado med for at der kommer lidt mere smag i ? For selvom det smagte godt bare med most advokado, så måtte der gerne være lidt mere smag.

24. mar. 2010

Photobucket

Jeg vender forhåbentligt tilbage i morgen med fornyet energi og fornyet inspiration. Men de sidste par dage har foregået på sofaen under tæppet, med ondt i hals og hoved. Det er sååå kedeligt at være syg :/ Og endnu mere kedeligt at jeg ikke har et kamera mere.. I må bære over med mig indtil jeg har råd til et nyt kamera.

Billede herfra

22. mar. 2010

Mad og tøj :D ...

Photobucket

... My 2 favourite things! Sådan cirka da ;) Jeg laver indimellem madplaner, og det gør at det bliver meget billigere og nemmere at lave mad. I denne uge har jeg f.eks. købt ind for 160 kr. og så er der aftensmad til 5 dage. Jeg havde dog kylling og laks i fryseren i forvejen, men alligevel.. Her kommer lige hvad jeg skal have hvis I trænger til lidt inspiration:

Mandag: Skinke/tomat tærte
Tirsdag: Rugbrødssandwich med advokado
Onsdag: Ovnbagt laks og salat+advokado
Torsdag: Broccoligratin (evt. kylling)
Fredag: Rester fra torsdag

I skal da også lige se mine køb fra weekenden. Body fra Gina Tricot, kjole og cardi-bolero-ting fra h&m. Sidstnævnte er fra Divided.

Photobucket

21. mar. 2010

Prikker på hjernen

Jeg har virkelig fået prikker på hjernen. Det er så sødt og fint med prikker på sit tøj, og jeg satser på at finde en prikket kjole snarest muligt som jeg kan gå foråret i møde med!

Dots

Klik på billedet for mere info om tingene derpå..

Jeg er lige kommet hjem efter en super hyggelig weekend ved min veninde i København. Men nu er jeg godt nok også bombet, så om lidt vil jeg kravle ind under dynen og tage til drømmeland. Godnat allesammen! Håber I har haft en dejlig weekend :)

18. mar. 2010

Foråret er på vej

P.t. sidder jeg i toget på vej fra arbejde og hjem mod Århus.. Long day.. Men i morgen er det fredag, og dér har jeg fri 14:30.. Efter arbejde skal jeg hjem og pakke, og derefter går turen mod KBH :D (årh mand, jeg fik lige totalt deja vu) Og så er det da bare et herligt vejr i dag! For trods skyerne så titter solen alligevel frem indimellem, og så er der ret lunt i forhold til hvordan det har været i 100 år (ja, føles det ikke bare som 100 år? Åh jeg glæder mig til foråret for alvor rammer lille Danmark)

Anyway, jeg ville lige dele en lille sjov historie med jer. Eller. Sjov og sjov. Man skulle nok ha' været der. Picture this: Jeg sætter mig ind i toget, lægger mobilen på bordet, tager min computer frem, og tænder den. Efter jeg har sat mig godt til rette, kommer en ældre herre ind og spørger om pladsen ved siden af mig er taget. Det er den ikke, så han sætter sig. Han hiver en bærbar op af tasken og lægger den på bordet. Her tænker jeg så "Okay, de 2 over for os må virkelig tænke nerds" ... Men det stopper ikke her. For herefter tager han sin mobil op, og lægger den på bordet. Og hvad ser jeg? Præcis samme model OG farve som min. :p Godt så..... Nå, man skulle som sagt nok have været der ;)

Og så er der altså bare nogle sjove personer i sådan et tog. Lige nu sidder jeg over for en ung fyr som til forveksling ligner Simon Kvamm. Haps! Og på den anden side af gangen sidder der en mand der lige har siddet og snorket MEGET højt i ca. 5 min. Det resulterede så i et grineflip fra mig, pigen skråt over for mig, og førnævnte herre ved siden af mig. :p Fantastisk.

Nå, jeg vil slutte nu inden det bliver en hel roman. Ha' en dejlig aften allesammen!

P.S. Den snorkende mand er lige startet igen :D haha.. det bliver en lang tur hjem..

17. mar. 2010

Dagens med sneakers

Photobucket
Strik fra Vero Moda, resten fra h&m

I dag har været en lang dag på arbejde, men efterfølgende var jeg hjemme og spise hos min veninde og hendes kæreste - og de 2 kan altid redde min dag :) Jeg hoppede i de koralfarvede sneakers i morges, for jeg trængte til lidt andet end sort..

15. mar. 2010

Who are you?

Jeg vil (som så mange andre bloggere) egentligt gerne høre lidt om hvem i er, hvor i er fra og hvad I laver til dagligt :) Det er rart at lære lidt om sine læsere, i stedet for at det hele altid skal handle om mig :p Så smid en kommentar og fortæl lidt om jer selv (og hvis I vil komme med ønsker til noget I gerne vil se mere af her på bloggen, så er I meget velkomne til at skrive lidt om det også!)

Puha det er hårdt at komme op om mandagen, men det bliver lettere og lettere i takt med at solen står tidligere op og generelt kommer mere frem fra skyerne :D Det er skønt at man endelig kan føle at foråret er på vej!

I would like to know more about my readers. Who are you, where are you from, what do you do (school/work?) ? So tell me a bit about yourselves :)

14. mar. 2010

More colors

Jeg kan egentligt godt lide at indrette.. men det er som om at når det ikke er min egen lejlighed jeg bor i (jeg bor til leje i en lejlighed med 2 andre) så gider man ikke rigtig gøre det vilde ud af det, for jeg regner med snart at finde min egen lejlighed. Men det er vigtigt for mig at jeg har hyggelige omgivelser, og derfor kunne jeg godt tænke mig at gøre lidt mere ud af min stue. Jeg vil gerne have lidt flere farvesplash ind, så det stadig er hyggeligt, men også lidt mere smart. Jeg har lavet en lille collage, og jeg kan egentligt godt lide den grønne farve som sofaen har. Det kunne være jeg skulle integrere den farve i stuen på en eller anden måde.

Photobucket

Det har været en rigtig dejlig weekend i selskab med mine bedste kammerater. Masser af fest og dans og sang! I dag er jeg bombet og skal tidligt i seng så jeg er klar til en ny uge i morgen. Næste weekend går turen til KBH hvor jeg skal over og besøge en dejlig veninde. Om lørdagen skal vi hygge og i byen med Bailey og Cecilia. Glæder mig til at møde dem begge :D

13. mar. 2010

Todays outfit... and my new jacket

Photobucket

Pga. manglende kamera må I nøjes med nogle snoldede mobil billeder, men det her er altså dagens outfit inde og ude. Jeg ved der er meget blandede meninger om de her nørde briller uden styrke, men jeg er vild med dem! Så jeg bærer dem gladeligt selvom der bliver skulet lidt til dem ;) Jakken er den nye jakke jeg købte i Vero Moda her for et par dage siden. Den har hætte og er i noget denim stof. Super lækker, og er glad for at jeg endelig kunne smide min gamle slidte uldjakke ud.

Photobucket

I aften skal jeg til fest med vennerne, og det er jo altid en succes! Så jeg glæder mig! Og forresten, hvad sker der lige for at Anna og Jesper var i farezonen i X Factor i går?? Jeg var målløs! Og i dag så jeg et eller andet om at alle sms stemmerne ikke bliver registreret :S Det er sku da for ringe DR! Come on! Men så længe Thomas og Jesper kommer i finalen, så er jeg glad!

11. mar. 2010

Hvis jeg skulle opdatere min hverdags garderobe...

... så skulle disse items flytte ind i mit skab! (klik på billedet for mere info om tingene)

Spring clothes

Jeg glæder mig til vejret bliver lysere og til at jeg får lidt inspiration igen.. Jeg ser så mange velklædte piger for tiden, og føler mig bare så kedelig :/ Men jeg pønser lidt på at rydde totalt op i mit skab snart. Det kan være der hjælper lidt.

Jeg har taget en feriefridag i dag. Er smadret ovenpå min KBH tur i går, og så har jeg bare forsømt mit hjem på det sidste. Så i dag fik jeg ryddet op, vasket tøj og vasket op. Det var rart at få det gjort. Og så har jeg købt ind til at lave en lækker skinke/feta/tomat tærte til aftensmad. Opskriften fandt jeg på Sofies blog :)

Jeg kan ikke rigtig tage nogle billeder p.t. for det ser ud til at mit digital kamera har lidt døden. Det har også tjent mig godt i snart 6 år, og det har taget MANGE billeder! Men nu må jeg så ud og finde et nyt.

10. mar. 2010

Flere timer i døgnet..

Ja, som I nok kan mærke så har jeg ikke blogget så meget på det sidste. Det skyldes simpelthen at der sker så meget i mit liv for tiden, og om aftenen er jeg enten så træt at jeg falder om ret tidligt, eller også har jeg en masse planer med mine venner. Så I må altså lige bære over med mig, for jeg skal nok vende tilbage når der er lidt mere ro på det hele.

I dag har jeg været en "smuttur" i KBH. Jeg sidder p.t. i toget på vej hjem (1. klasse på firmaets regning, jo tak!) fra et intro kursus jeg har været på. Jeg var oppe kl 5 (!!!) i morges for at komme med toget herover. Puha, den var led.

Derudover har jeg købt ny jakke! Jeg var simpelthen SÅ træt af min gamle kedelige sorte uldjakke, så jeg fandt én i Vero Moda i går. Den er dog ret tynd, men så må jeg have en tyk trøje under. Billede kommer i morgen!

Og så er jeg vist ikke den eneste der føler mig totalt uinspireret for tiden! Jeg tror jeg skal have ryddet op og ud i mit klædeskab, for jeg føler ikke jeg har noget at tage på for tiden. Er stuck i leggings/tanktop/oversize strik combo'en.. Æv.. MEN trods den daglige tøjkrise så har jeg det godt! Vægten står stadig stille, men jeg satser heller ikke på at tabe mig mens der sker så meget i mit liv. Det var lige et kvæk fra mig.. Nu vil jeg se det nyeste afsnit af Gossip Girl som havde sæson premiere i USA i mandags!

P.S. Så vil jeg bare lige sende en tanke til alle mine fantastiske venner og veninder. I er fandme guld værd allesammen! :D

7. mar. 2010

Smadret!

Det er ikke meget jeg har fået kigget herind i weekenden! Der har været drøn på, og det har bare været en virkelig skøn weekend. Nephew koncerten i fredags var fantastisk, og byturen bagefter var sjov som altid! I går var jeg til spisning og drinks med en masse dejlige modeduller fra debatten (til dem der ved hvad det er ;)) og efterfølgende bytur. Og jeg har hygget mig rigtig meget! Jeg landede i min seng kl. 8 i morges og sov kun 4 timer, så i aften skal jeg hurtigt i seng.

I går fik jeg gjort mig et køb som jeg kommer til at være rigtig glad for. Jeg har nemlig investeret i en Aser Aspire One Notebook! En fin lille bærbar computer på 10" som nemt kan puttes i min taske. Så har jeg noget jeg kan sidde og hygge mig med i toget til og fra arbejde!

Rigtig god søndag derude!

4. mar. 2010

Great weekend coming up

I morgen skal jeg stå inde i Århus Kongrescenter og skråle "Når du går i stå.... og du vil i gang.... og du banker på.... FUCUS ON THE SOUND!" og jeg glæææææder mig :D Andre der skal ind og se Nephew i morgen? Jeg aner ikke hvad jeg skal have på endnu, men ville gerne iføre mig noget a la dette (klik på billedet for info om de forskellige ting)

Concert outfit


I aften står den på café med én af mine skønne veninder, og bagefter er det hjem i seng. Det er utroligt så smadret man er den første uge på et nyt arbejde. Jeg glæder mig godt nok til weekenden!

2. mar. 2010

Lidt flere forårsfornemmelser

Photobucket
My view at my new job. I love it!

Det har godt nok været et underligt vejr i dag.. Jeg sidder med udsigt ud over vejle fjord (billedet ovenover. ELSKER min udsigt) på mit arbejde, og der har været alt fra kæmpe snefnug til strålende sol. Heldigvis har solen domineret det meste af dagen, og lige nu er vejret jo bare fantastisk!

Photobucket

Da jeg kom hjem fra arbejde lå der en pakke til mig! :D Det var mine nye solbriller fra Sunglasses Shop, og jeg synes de er super fede. Glæder mig virkelig til solen for alvor kommer frem så jeg kan tage dem i brug. Og læg så liiige mærke til den lækre billed-kvalitet. Min nye mobil tager virkelig gode billeder når lyset er godt :D Nu vil jeg ud og lave hjemmelavet tunsalat (tun, fromage frais og krydderier) for jeg er godt nok sulten. Og træt. Den første uge på et nyt job er dræbende hård, men so far er jeg super glad for at være der!

I came home from work today and found these babies from Sunglasses Shop. I love them! Can't wait for spring and summer now!