15. mar. 2010

Who are you?

Jeg vil (som så mange andre bloggere) egentligt gerne høre lidt om hvem i er, hvor i er fra og hvad I laver til dagligt :) Det er rart at lære lidt om sine læsere, i stedet for at det hele altid skal handle om mig :p Så smid en kommentar og fortæl lidt om jer selv (og hvis I vil komme med ønsker til noget I gerne vil se mere af her på bloggen, så er I meget velkomne til at skrive lidt om det også!)

Puha det er hårdt at komme op om mandagen, men det bliver lettere og lettere i takt med at solen står tidligere op og generelt kommer mere frem fra skyerne :D Det er skønt at man endelig kan føle at foråret er på vej!

I would like to know more about my readers. Who are you, where are you from, what do you do (school/work?) ? So tell me a bit about yourselves :)

8 kommentarer:

 1. Hej :)
  Du kender nok lidt til mig allerede, men jeg hedder Pernille, er 21 år og bosat i Sverige for tiden.
  Jeg er på mit 2.år af sygeplejestudiet, så jeg har 1½ år endnu og glæder mig enormt til at blive færdig. Ellers går meget af min tid med cafébesøg, highstreet shopping og at blogge/følge blogge.

  Godt initiativ med sådan et indlæg! :)

  SvarSlet
 2. Holá Milla :)

  jeg er en underlig type, feminin udenpå men en havnearbejder indeni ;)

  Jeg hedder Christina, er 20 år og kommer fra en lille by søften/hinnerup (hvor jeg bestemt ikke hører til blandt truckere)
  Jeg bor på Trøjborg sammen med en veninde.. og min kat hr.Ninja. YAY for at være kattedame i en tidlig alder.
  før gik jeg på HF på Århus Akademi, og bagefter i 2 måneders praktik i en børnehave/vuggestue. Men har været sygemeldt siden december sidste år.
  Jeg elsker Århus,tv, strawberry daquri, kjoler og mørk chokolade.

  SvarSlet
 3. Jamen altså :) Jeg hedder Annette og er 21 år, og bor i Vanløse. Jeg er pt kontorelev, men bliver heldigvis færdig til juni :D Udover det så driver jeg min kæreste til vanvid med min snak om tøj, creme, indretning og andre spændende pigeting :D

  Og så er jeg helt vild med din tøjstil ;)

  SvarSlet
 4. Jeg hedder Tina og er 20 år :) jeg kommer fra det mørke Vestjylland og til dagligt arbejder jeg som piccoline.

  SvarSlet
 5. Sjovt man lige får et lille indblik hos nogen af de andre man også læser med hos :D

  Men jeg hedder Maria og er 26, bor i Herlev. Arbejder hos Motorola og bor sammen med min kæreste Martin. Udover det er jeg computernørd og mine andre interesser afgrænser sig nok kun til Neglelak og at drømme om dyre tasker ;D

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 7. Hej!:)
  Jeg er vidst rimelig ung i forhold til dine andre læsere, kan jeg se:) men jeg er 15år og hedder Monalisa. og så bor jeg i aalborg :)
  http://monalisas-blog.blogspot.com/

  SvarSlet
 8. Tusind tak for alle jeres beskeder :D Det er rart at få lidt mere at vide om sine læsere!

  SvarSlet