10. mar. 2010

Flere timer i døgnet..

Ja, som I nok kan mærke så har jeg ikke blogget så meget på det sidste. Det skyldes simpelthen at der sker så meget i mit liv for tiden, og om aftenen er jeg enten så træt at jeg falder om ret tidligt, eller også har jeg en masse planer med mine venner. Så I må altså lige bære over med mig, for jeg skal nok vende tilbage når der er lidt mere ro på det hele.

I dag har jeg været en "smuttur" i KBH. Jeg sidder p.t. i toget på vej hjem (1. klasse på firmaets regning, jo tak!) fra et intro kursus jeg har været på. Jeg var oppe kl 5 (!!!) i morges for at komme med toget herover. Puha, den var led.

Derudover har jeg købt ny jakke! Jeg var simpelthen SÅ træt af min gamle kedelige sorte uldjakke, så jeg fandt én i Vero Moda i går. Den er dog ret tynd, men så må jeg have en tyk trøje under. Billede kommer i morgen!

Og så er jeg vist ikke den eneste der føler mig totalt uinspireret for tiden! Jeg tror jeg skal have ryddet op og ud i mit klædeskab, for jeg føler ikke jeg har noget at tage på for tiden. Er stuck i leggings/tanktop/oversize strik combo'en.. Æv.. MEN trods den daglige tøjkrise så har jeg det godt! Vægten står stadig stille, men jeg satser heller ikke på at tabe mig mens der sker så meget i mit liv. Det var lige et kvæk fra mig.. Nu vil jeg se det nyeste afsnit af Gossip Girl som havde sæson premiere i USA i mandags!

P.S. Så vil jeg bare lige sende en tanke til alle mine fantastiske venner og veninder. I er fandme guld værd allesammen! :D

2 kommentarer:

  1. Jeg er også dybt uinspireret i tøjet for tiden.. Selvom jeg har et lille og elsket udvalgt heroppe, så føler jeg stadig ikke, at jeg virkelig er ivrig efter noget af det :/

    Godt det går godt :)

    SvarSlet
  2. Jeg er også såååå uinspireret for tiden. Satser på at det snarlige forår må afhjælpe det.

    SvarSlet