28. mar. 2010

'Becoming' Lady Gaga

Photobucket

Ja, jeg skal jo til den her udklædningsfest den 10. april, og temaet er "Kom som en kendt person / figur" .. Jeg har så valgt Lady Gaga. Har købt blond paryk med pandehår, falske øjenvipper og nu mangler jeg bare solbrillerne med glasstykker på, og makeuppen som skal laves ligesom ovenstående billede ;) Er der nogen der ved hvor man kan få (billig) makeup der kan bruges til at lave lynet og pink øjenskygge?

Photobucket

Anyway, i går var jeg så i en genbrugsbutik med en kammerat for at se om vi kunne finde noget crazy tøj. OG jeg fandt en neon pink skjorte til 60,-! Haps! Den er faktisk ret fin, og jeg overvejer helt at bruge den til alm. tøj til sommer også :p Nu er spørgsmålet bare hvordan jeg skal style den? Jeg havde tænkt noget i retning af en tubenederdel og så skjorten ned i, men jeg er ærlig talt ikke ret glad for min mave, og den kommer ret meget til syne fra siden i sådan en nederdel. Jeg må se om sådan nogle stram-op nylonstrømper kan hjælpe lidt på det. Hvad siger I? Hvordan skal den styles?

6 kommentarer:

 1. Hej, fed skjorte og fed blog.
  Angående hvordan man laver det fine lyn forslår jeg dette; Du køber noget papir/karton som har den skinnende farve. Du kender det godt, ikke? (: Så klipper du et lyn ud af det og limer det fast på kinden med lim til falske øjenvipper. Meget enkelt og fungere super godt.

  SvarSlet
 2. Mange tak for rosen :)
  Jeg vil dog gerne have at lynet sidder sådan "hen over øjet" som på billedet, så jeg tror bare jeg køber noget flydende øjenskygge og bruger det. Men ellers tak for tippet!

  SvarSlet
 3. Hej Milla, fed idé med Lady Gaga - og cool skjorte. Synes sagtens den kan styles, som du gør på billedet - nede i nederdelen. Jeg lægger slet ikke mærke til din mave.

  Ang. lynet, du kan bruge papir/kartonen som skabelon - og så tror jeg også du skal have fat i flydende eyeliner. Og måske Gosh effect powder, der ved jeg at der i hvert fald findes en farve i pink. Og effect powder er i hvert fald holdbart, med den rette base..

  Glæder mig til at se resultatet!

  /AnnPigen :)

  SvarSlet
 4. Hej Ann :D

  Mange tak for det! Men det er nu også mest fra siden at min mave er synlig - men jeg tror det er mig selv der synes det er værst.

  Og tak for tips mht makeup :D Det vil jeg kigge efter i morgen!

  SvarSlet
 5. hvor har du købt din paryk ? skal nemlig selv lædes ud som lady gaga og kan ik finde en pn og billig paryk. (:

  SvarSlet
 6. Den er købt på festtema.dk til 130 kr :)

  SvarSlet