18. mar. 2010

Foråret er på vej

P.t. sidder jeg i toget på vej fra arbejde og hjem mod Århus.. Long day.. Men i morgen er det fredag, og dér har jeg fri 14:30.. Efter arbejde skal jeg hjem og pakke, og derefter går turen mod KBH :D (årh mand, jeg fik lige totalt deja vu) Og så er det da bare et herligt vejr i dag! For trods skyerne så titter solen alligevel frem indimellem, og så er der ret lunt i forhold til hvordan det har været i 100 år (ja, føles det ikke bare som 100 år? Åh jeg glæder mig til foråret for alvor rammer lille Danmark)

Anyway, jeg ville lige dele en lille sjov historie med jer. Eller. Sjov og sjov. Man skulle nok ha' været der. Picture this: Jeg sætter mig ind i toget, lægger mobilen på bordet, tager min computer frem, og tænder den. Efter jeg har sat mig godt til rette, kommer en ældre herre ind og spørger om pladsen ved siden af mig er taget. Det er den ikke, så han sætter sig. Han hiver en bærbar op af tasken og lægger den på bordet. Her tænker jeg så "Okay, de 2 over for os må virkelig tænke nerds" ... Men det stopper ikke her. For herefter tager han sin mobil op, og lægger den på bordet. Og hvad ser jeg? Præcis samme model OG farve som min. :p Godt så..... Nå, man skulle som sagt nok have været der ;)

Og så er der altså bare nogle sjove personer i sådan et tog. Lige nu sidder jeg over for en ung fyr som til forveksling ligner Simon Kvamm. Haps! Og på den anden side af gangen sidder der en mand der lige har siddet og snorket MEGET højt i ca. 5 min. Det resulterede så i et grineflip fra mig, pigen skråt over for mig, og førnævnte herre ved siden af mig. :p Fantastisk.

Nå, jeg vil slutte nu inden det bliver en hel roman. Ha' en dejlig aften allesammen!

P.S. Den snorkende mand er lige startet igen :D haha.. det bliver en lang tur hjem..

4 kommentarer:

 1. Hahaha, man møder altså de sjoveste typer, når man er i offentlig transport! Håber, du får en god tur til KBH. :D

  SvarSlet
 2. Præcis :D haha.. Det er lidt sjovt. Og mange tak for det :kys:

  SvarSlet
 3. Haha, det bedste tidsfordriv i toget er at kigge på andre, og håbe at der er nogle mærkelige/specielle mennesker i mellem. En gang så jeg en der tegnede, kiggede rundt efter inspiration og gik amok med at skitse da hun så hende over for lå og sov med åben mund.
  På samme tid skal man passe lidt på ikke at stirre, så man ikke selv bliver lidt for "speciel" ;)

  http://scarlettswonderland.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Hehe, ja det er nemlig lige det med at man skal passe på ikke at stirre :p Og det kan man nemt komme til!

  SvarSlet