29. mar. 2010

Jeg vil gerne slå et slag...

... for stof nettet! Det er så undervurderet! Jeg har altid (eller, når jeg husker det) mit fine net med ud og handle, for 1. så sparer jeg penge på poser, 2. jeg undgår ømme fingre fra plastikposernes hank, 3. jeg risikerer ikke at bunden på posen falder ud OG 4. så er det meget mere miljø venligt end at købe en ny pose hver gang man handler ind. Og så ser det da også meget pænere ud end en gul netto pose - bonus! :D

Photobucket
Stofnet fra h&m's børneafdeling - dog købt for længe siden

I dag har været en kort arbejdsdag. Mødte kl. 9 og gik igen kl. 14 da der ikke var noget at lave. Og så har jeg været i netto OG jeg undgik at købe noget med sukker :D Det er 2. dag uden sukker - min krop er simpelthen blevet afhængig af det, og jeg kan mærke at jeg gaber meget og er tung i hovedet. Skræmmende at man bliver så afhængig af det. Men i aften vil jeg "treat'e" mig selv med en dessert bestående af fromage frais, bær og lidt honning. Mums.

Photobucket
Dagens outfit - alt fra h&m

2 kommentarer:

  1. Ej, hvor er det dog også bare fantastisk sødt! Yderst fashionabelt for et stofnet! Ville have troet at det bare var en fin taske x)

    SvarSlet
  2. Hehe, mange tak for det ;)

    SvarSlet