6. feb. 2010

Latest buys

Photobucket

Jeg smuttede i Bruuns i dag (og spottede Lasse på arbejde) og tullede rundt. Jeg fandt endelig et par ankelstøvler! Fra Defeeter til 500,- De er virkelig lækre at have på og jeg glæder mig til at gå foråret i møde med dem på. Udover støvlerne købte jeg 2 par alm. sorte leggings og en tee med store flæser. Tee'n skal vist lige stryges en gang inden den kommer i brug. Og så var jeg i matas for at se om Depends nye kollektion var kommet i butikkerne men det var den desværre ikke. Jeg fandt dog disse 2 smukke farver som kom med hjem.


These are my latest buys. I love the wedge boots from Defeeter and can't wait to wear them.

6 kommentarer:

 1. wow de wedges er fine! synes faktisk defeeter laver ret gode - og behagelige sko, til en okay penge :) er rigtig glad for mine heels derfra. - bare ærgeligt det ofte er i imiteret skind.

  SvarSlet
 2. Ja jeg er også vildt glad for dem :D men ja, det er ærgeligt at det er imiteret skind. Dog er det nok også derfor de kan lave dem så 'billigt'..

  SvarSlet
 3. Virkeligt fine støvler! Og jeg er normalt ikke SÅ vild med wedges... Men de der... Wauv! <3

  SvarSlet
 4. Hold nu op, de er fede de støvler...
  Av for den hvor er jeg misundelig...
  Nu må vi altså også snart finde en dag.. altså..
  Ej får hr. fyr på besøg om lidt... ER lidt sjovt vi har kun været hos ham, fordi jeg jo bor med teenage dværg.. Hehe, men i dag er vi alene.. Uhh er helt nervøs..
  Kram til dig Milla

  SvarSlet
 5. Hehe taaak søde :D
  Ja det må vi altså!! Uuuh det lyder spændende med hr. fyr ;) Håber I får en dejlig aften sammen!
  Knuser

  SvarSlet
 6. De wedges er virkelig fine. Jeg leder og leder efter det perfekte par, men synes bare aldrig jeg kan finde nogle - men dem der er måske nok et godt bud

  SvarSlet