4. feb. 2010

Dårligt immunforsvar

Photobucket
Dinner yesterday. It waz goooood!

Jeg skrænter noget lige for tiden. I går på arbejde fik jeg det bare værre og værre, og da jeg kom hjem kravlede jeg under dynen på sofaen. Havde feber og gigantisk hovedpine. Kl 19:30 gik jeg i seng, og sov til i morges kl. 5:30 - dog vågnede jeg et par gange og var helt rundt på gulvet. I dag havde jeg det fint nok bortset fra snot og tung i hovedet (mmmh ik?) så jeg har været på arbejde i dag. Men jeg hader godt nok bare at være forkølet. Den skarpe læser kan også se min røde næse på dagens outfit billede :p virkelig fash! Anyway, rimelig træls at være syg, for jeg får jo slet ikke løbet :( Håber snart jeg er rask igen!

Photobucket
Todays outfit at work

I've been sick these last couple of days (hence the red nose on my outfit picture :p) but I hope I'm up and running soon.

6 kommentarer:

 1. Ih nej, hvor træls. Rigtig god bedring :)

  Hvis du generelt har dårligt immunforsvar kan jeg anbefale Longo Vital - de har virkelig stabiliseret mig. Normalt er jeg syg hele vinteren, men pt. har jeg kun været lidt forkølet.

  SvarSlet
 2. Øv hvor træls med forkølelse. Må jeg anbefale echinaforce-dråber, synes de har hjulpet mig af med snotten...

  /Mette

  SvarSlet
 3. Prinsesse: Tak søde :*

  Pernille: Tak for det. Men jeg har egentligt et godt immunforsvar normalt :) Det er bare lige denne uge jeg har skræntet. Men tak for anbefalingen.

  SvarSlet
 4. Mette: Tak for det, det kunne være jeg skulle kigge på det!

  SvarSlet
 5. Æv, altså! Rigtig god bedring herfra!

  SvarSlet