26. feb. 2010

Hvem sagde forårs humør?

Photobucket
Dagens køb (læg mærke til at der ikke er noget sort!) og blomsterne jeg fik fra mit arbejde :D

I dag havde jeg sidste arbejdsdag på mit arbejde, for på mandag skal jeg nemlig til at arbejde i Vejle :) Jeg glæder mig helt vildt til nye udfordringer, men er også ret nervøs. Sommerfuglene har travlt i min mave i hvert fald!

Nå, men da jeg så var ovre for at købe et pendlerkort, smuttede jeg lige en tur i h&m for at kigge efter de toppe som Bailey har flashet. De er jo lige mig :D (det er den model jeg har på på billedet) Købte den i 2 farver, grå og nude. Derudover fandt jeg også et par lækre koralfarvede forårs sko, en prikket bh (og til 30,- kan man jo ikke sige nej!) som jeg bliver glad i låget af at kigge på ;), 2 sløjfe hårspænder og en alm. rosa tanktop. Alt sammen løb op i hele 450,- så det var jo lige til at overkomme! Og vejret i dag var da lige til at gøre én i forårshumør! Dejligt! Er også ved at være træt af mørkt tøj. Det var derfor jeg lod den mørkeblå af bluserne hænge.

I aften står den på X Factor og ovnbagte rødbeder, og så vil jeg prøve at lave en gang gulerods/rødbede/æble juice! Mums. Rigtig god fredag allesammen!

Today I bought some clothes in spring colours. The sun was finally shining a bit today - I'm sooo tired of snow! I want spring, light colours and no more winter boots!

6 kommentarer:

 1. Lækre køb og lææækre forårsfarver :) Det er så skønt med de fine pastelfarver!

  SvarSlet
 2. Lækkert med forårs farver .. Ville ønske det var mig der kunne gøre det , men vælger altid sort . :P

  SvarSlet
 3. Tak begge to :) Og Liselotte: Jeg plejer også at være slem til at købe sort, men jeg prøver virkelig at komme af med den vane ;)

  SvarSlet
 4. Yay så fandt du dem! Jeg har endnu ikke set dem i mine H&M'er, for kunne nok godt lige bruge en ekstra sort :D

  SvarSlet
 5. Yes! :D Og de kommer nok snart i din h&m også, ellers må du lige sige til hvis jeg skal hapse én til dig ;)

  SvarSlet
 6. Ihh elsker forårsfarverne! Det er rigtig lækkert. xx

  SvarSlet