18. feb. 2010

Dét at få gratis ting som blogger..

(Jeg kom til at skrive "blobber" først, og så fik jeg lige et mindre grineflip :p Goooodt så!)

Ja, nu har det her emne efterhånden været diskuteret på alle blogs, men jeg syntes også lige at jeg ville give min mening. Jeg har kun selv modtaget gratis ting én gang, og jeg synes sku det er helt fair at vi bloggere får lidt gaver og frynsegoder for vores "arbejde" med bloggen. Jeg siger på ingen måde at det er grunden til at jeg har bloggen.. da jeg startede min blog anede jeg ikke at folk fik gratis ting fra firmaer, og jeg er på ingen måde harm over dem der får mange gratis ting (lidt misundelig er man vel, hrm hrm :p) men jeg synes det er helt i orden så længe de husker at fortælle at de altså har fået tingene gratis. Ellers er det skjult reklame, hvilket er ulovligt. Det kan selvfølgelig også tage overhånd, og hvis en blog udelukkende handler om de ting bloggeren har fået, så forsvinder det personlige (som ofte er det der fanger min interesse på en blog) og det synes jeg er brand ærgerligt.. Det var dét jeg havde at sige om den sag, og det var første og sidste indlæg fra mig om dette emne :)

Photobucket
Todays outfit. Clothes: H&M, Scarf: DIY.. Og ja, sådan nogle krøller har jeg altså når mit hår lufttørrer ;)

I aften står den på råhygge og tøse tv. Jeg har handlet ind til en lækker og sund aftensmad (rugbrødsmadder med hjemmelavet tunsalat og rejer - fiskeaften! Haps!) og så har jeg købt blåbær som jeg skal smovse i aften. Jeg kan mærke at det begynder at lysne lidt, mit humør. Dog ville noget solskin ikke skade! Rigtig god torsdag kære læsere! :D

This post is just my thoughts on bloggers recieving gifts from various brands. I basically think its okay, as long as the blogger still keeps his/her personality in the posts. If the blog is one big advertisement, I dont want to read it anymore.

6 kommentarer:

 1. Åh, det lyder som en lækker torsdag aften :) Godt humøret bedres!

  Jeg har forresten tagget dig i blogleg ;)

  SvarSlet
 2. Flot blog:)

  http://choicewithnoise.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Mange år siden, Camilla. Godt at se du trives og også er i denne blogverden:)

  SvarSlet
 4. Hej Linda :D Ja det er godt nok mange år siden! Jeg vil da lige kigge ind på din blog :) Håber du har det godt.

  SvarSlet
 5. Sidder netop og retter opgaver for studerende på 2. semester på Journalisthøjskolen, hvor jeg kan se, at to af pigerne har iw'et dig. Pudsigt:) Sikke mange sammentræf på kort tid. Er det mon nogle af dine veninder, eller er det helt tilfældigt?

  SvarSlet
 6. Ej hvor skægt :D og meget pudsigt! Det var nogen der kontaktede mig gennem min blog.. Så det er et rent tilfælde. Har du det ellers godt?

  SvarSlet