3. maj 2010

Nye omgivelser

Photobucket
Jacket: Vero Moda, Scarf: Dixie, Shoes: h&m, Bag: Black Lily

Tjah, jeg kom ikke hjem med det mønstrede som jeg i første omgang ville have. Som nogle af jer nok vidste, så var jeg på jagt efter leo skjorten i den mørke udgave fra Vila. Desværre havde de kun små størrelser tilbage. Prøvede også den lyse, men str. L var en tand for stram over madbabyen ;) Jeg fik købt lidt mere i dag, men det viser jeg senere :)

Photobucket
Top: h&m, Necklace: Ebay

Til gengæld kom jeg hjem med noget andet mønstret! Kan I spotte noget nyt? Jaa, det er nemlig tørklædet :D Det er fra Dixie.. Elsker det allerede! Manglede et tørklæde med lidt spræl i. Og herunder kommer lige et billede af bedste venindens outfit - OG hendes nye bays *misundelse! Big time!*

Photobucket

OOOOOG så modtog jeg de grå Shoe Biz sandaler i dag, MEN som frygtet var de for store. Mine tæer stak kun næsten lige ud under det forreste stykke der går hen over tæerne. Så de må desværre retur. Ellers var de super lækre!

6 kommentarer:

 1. Du kan få skjorten online, putte :)

  SvarSlet
 2. Ja, I know søde. Men ville gerne prøve den under alle omstændigheder - og fandt ud af at L er for stram over maven til mig :/ ævs..

  SvarSlet
 3. Uncle Van and friends dig you style so much - we just put you on our blog! You go girl - check it out honey!

  Uncle and friends love you!

  SvarSlet
 4. Uncle: Thanks :p

  Anonym: Tak :)

  Anonym: Eh.... mærkelig kommentar alligevel..

  SvarSlet