15. maj 2010

Travl miniferie

Photobucket
Snapshot fra Monki. Vi endte dog med at lade begge kjoler hænge.. det var som om de ikke var helt 'perfekte'..

Planen var jo sådan set at jeg ikke rigtig skulle lave det vilde i miniferien, men de planer gik allerede i vasken torsdag aften ;) Min veninde spurgte om jeg ikke kom hjem til dem og drak lidt vin, og det endte så med en bytur der varede til kl. 6 fredag morgen.. Jeg endte så med at sove i 2-3 timer, og så skulle veninden og jeg ind og have brunch på Ministeriet (der var ikke plads NOGEN steder ved Åen. Shit der var mange mennesker!), og ose lidt rundt i Latinerkvarteret her i Århus. Virkelig hyggeligt, men shit jeg var presset til sidst! Ved 16 tiden var jeg hjemme, og gik direkte i seng. Sov så til kl. 8 i morges :p haha.. vildt nok.

I dag har jeg været til fødselsdagsbrunch ved min moster og onkel. Virkelig hyggeligt, men jeg kan godt mærke at jeg stadig er lidt ramt efter torsdagens fest og ballade ;) Så i aften står den bare på afslapning. Indtil videre i hvert fald :p God lørdag allesammen!

4 kommentarer:

 1. Haha, det lyder godt nok også som en sjov, men virkelig presset omgang! ;) Flot at du kunne holde til det!

  SvarSlet
 2. Den gule er ellers virkelig virkelig lækker til dig! :)

  SvarSlet
 3. Pernille: Haha ja jeg er også selv ret overrasket over det :p

  Anonym: Mange tak for det :D Men synes den er for lukket i halsen og så virker den meget stor for oven.. måske jeg skulle prøve den i en mindre størrelse..

  SvarSlet
 4. Tror da sagtens du kunne prøve den i et nummer mindre :)
  Farven er bare virkelig lækker og ville bestemt ikke være dum til dig!

  SvarSlet