27. maj 2010

Dejlige læsere!

Hvor er det bare skønt at have læsere der kommer med meninger og råd :D I er virkelig guld værd! Nu er jeg blevet lidt mere hooked på tanken om at gå med lidt strammere overdele.. Meeen der går nok lige lidt tid endnu før jeg tør springe helt ud i det. Baby steps!

I dag er jeg knapt så fash.. Vågnede med monster hovedpine tidligt i morges, og meldte mig derfor syg. Sov helt til kl. 11:30 (er bare så bombet når jeg har ondt..) og snuppede et par Treo. Nu er hovedpinen endelig ved at fortage sig, men jeg er bare helt smadret. Så sorry, ingen spændende indlæg herfra i dag. Men jeg vender stærkt tilbage i morgen!

Hvem hepper I på i aften i Paradise finalen? :D Jeg hepper klart på Peter og Cecilie.. men ville nu hellere ha' set Mathias i finalen..

7 kommentarer:

 1. Tammie & Kasper - without a doubt. Peter er bare for klam.

  SvarSlet
 2. jeg ligger også hjemme, dog med halsbetændelse, visdomstænder, snot og hosten :(

  jeg har siden dag 1 i paradise desværre vist hvem der vinder så det har ikke været så spændende -

  jeg havde helst set at rasmus og samantha, eller patrik og Tammie kom i finalen.

  SvarSlet
 3. Jeanett: Jeg så også hellere Patrick i finalen end Peter, men jeg synes bare det er så klamt at Kasper valgte Tammie frem for hans egen partner. Det er jo så latterligt når de hele tiden har sagt at de aldrig ville vælge hinanden i finalen!

  Chris: God bedring til dig søde! Og øv at vide det :/

  SvarSlet
 4. Nu har jeg set finalen så vil ik sige hvem jeg hepper på :P Men jeg sys det er lidt ærgeligt det er slut.. et helt år til det kommer igen æv! :(

  SvarSlet
 5. Årh snyd ;) hehe.. men ja det er da lidt ærgeligt! Dog betyder det at jeg kan begynde at komme i seng i ordentlig tid om aftenen :p

  SvarSlet
 6. eeej jeg ved jo slet ikke hvem der er kommet i finalen, for mit antenne-selskab lukkede for tv3 for 14 dage siden...midt i Paradise!!!!
  -Katja

  fashionbysobczak.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Katja: Er du sikker på at de ikke bare skiftede frekvens? Min lukkede nemlig også, men så fandt jeg det på en anden frekvens :) Men jeg kan fortælle dig at det er Tammie&Kasper og Peter&Cecilie der er i finalen..

  SvarSlet