2. maj 2010

Endnu et par sandaler

Photobucket

Jeg har været til min farfars 70 års fødselsdag denne weekend, og nøj det er rart at være hjemme igen ;) hehe.. Men fredag aften mens jeg lå og slappede af i sengen med min computer, kom jeg liiige til at kigge ind på smartgirl og deres Shoe Biz sandaler - og SØRME om der ikke var de sandaler jeg har sukket efter siden sidste sommer! Så de røg lige i kurven. Nu er der jo 2 par sandaler på vej til mig, og det bliver spændende om de begge sidder godt.

Jeg klarede weekenden uden at spise HELT vildt usundt, men jeg nød altså også noget kage til fødselsdagen. Drak dog kun vand og sukkerfri sodavand, så helt galt gik det ikke :) I dag har jeg bare vildt meget lyst til en tur i biffen, så jeg håber jeg kan lokke med veninden..

6 kommentarer:

 1. Jeg synes at de sandaler er så super søde! Men tvivler på om jeg ville få dem brugt pga farven. Men overvejede i hvert fald selv at købe dem på et tidspunkt.

  SvarSlet
 2. Jeg tror netop jeg får dem brugt pga farven :D Er ved at være godt træt af sorte sko, så de her kan pifte mine meget farveløse outfits op :)

  SvarSlet
 3. Hvor har du dog en fin smag i sandaler :) De er rigtig søde!

  SvarSlet
 4. De er rigtig søde! Og dejlig farve. Shoe Biz laver MANGE lækre sandaler, synes jeg :-)

  SvarSlet
 5. hvor har du købt dem henne?

  SvarSlet
 6. Tak for det piger :D

  Anonym: Som skrevet ovenover er de købt på Smartgirl.dk :)

  SvarSlet