9. maj 2010

Nye køb

Photobucket

Prikker på hjernen :p Jeg fandt 2 super søde kjoler til 159,- stykket i Vero Moda i går. Jeg regner med at den hvide skal på på arbejde i morgen, så dér skal I nok få set den på. Derudover fandt jeg en skøn regnjakke som mutti gav mig. Og jeg manglede virkelig en regnjakke! Især når jeg skal på Skive Festival her 2. juni - så er det nok meget godt at have sådan én med. Kjolerne får jeg med garanti voldbrugt hele sommeren igennem. De fåes i øvrigt også med store prikker.

Photobucket

Jeg fandt også denne plexiglas skuffe-ting som jo er perfekt til mine neglelakker. Jeg er træt af at de står på min hylde, for det er besværligt når jeg skal tørre støv af (de få gange det nu sker :p) men jeg kan ikke nænne at gemme dem væk. Så er dette jo et godt alternativ! Den kostede 199,- i en lille biks her i Århus som jeg ikke kan huske navnet på.. men den ligger bag Bruuns Galleri ;)

2 kommentarer:

  1. Glæder mig til at se kjolerne på... og den skuffe-ting til neglelakkerne er super lækker. Overvejer om jeg ikke burde få sådan en også så mine lakker ikke bare ligger i diverse poser rundt omkring :)

    SvarSlet
  2. Kanon fin skuffe. Rigtig lækker måde at opbevare dem på :)

    SvarSlet