13. jul. 2009

God samvittighed

Det er lige hvad jeg har nu! Jeg har lagt et (lidt hårdt) trænings program for de næste 2 uger, for jeg har jo alligevel ferie. Så i dag stod den på cardio træning i 1 time. Jeg ligne bare altid en meget moden tomat i hovedet efter træning - sådan har det altid været så jeg er efterhånden begyndt at vænne mig til det (og til at folk glor når jeg er på vej hjem fra trænings centeret)

Dagens træning:
Stepmaskine: 45 min, 125 etager
Crosstrainer: 8 min
Løbebånd: 8 min (2 min gang, 1 min løb osv)
Forbrændt: Alt i alt forbrændte jeg 400 kalorier, så det var jo helt fint.

Mine tanker er lidt rodet lige nu. Én af mine bedste venner blev i går kørt ned på motorcykel (her i århus. Ham, hvor en polak overså ubetinget vigepligt og kørte ud foran ham) men han er heldigvis altid god til at huske ALT sit beskyttelses udstyr, så han "slap" med et brækket håndled og nogle skrammer. Og selvfølgelig chokket. Jeg satser på at besøge ham i løbet af ugen. Puha, det er fandme uhyggeligt hvor galt det kan gå uden at det er éns egen skyld!

Og så til en lidt gladere ting; Min lillebror fylder 19 i dag! TILLYKKE BETTE :D 19 år... puha det går hurtigt! Så nu vil jeg snart hoppe i noget pænt tøj og tage bussen til lystrup, hvor vi skal grille og fejre ham :) Min bror og jeg har altid været rigtig tætte, og det er bare blevet endnu bedre med årene. Kæft jeg elsker ham højt!!

3 kommentarer:

 1. Godt gået med træningen :-)
  Tillykke med broren

  SvarSlet
 2. sådan, milla!! :) Bliv ved med træningen..

  SvarSlet
 3. Klaus: Mange tak for det :D

  Juju: Tak for opbakningen :D

  SvarSlet