12. jul. 2009

Ebay fund og ting til salg

Når man ikke har nogen penge, er det hyggeligt at sidde og drømme lidt om alle de lækre køb man kunne lave.. Især på ebay! Men da jeg ikke selv har råd til dem tænkte jeg at jeg ville give links'ne videre til nogen der måske kan bruge dem:
Kom til annoncen her
Kom til annoncen her


Og hvordan f*nden centrerer man tekst her!?!?

Nååårh ja, og så har jeg sat et par ting til salg på TS. Blandt andet mine skønne Friis&Co. gladiator heels som jeg bare ikke kan gå i.. hvornår lærer jeg at 10 cm bare ER for højt til mig? Og Gosh Sunset neglelakken.

5 kommentarer:

 1. Ej, hvor er de fine de støvletter!

  SvarSlet
 2. Ja jeg er også ret vild med dem! Kan desværre bare ikke gå i så høje sko :(

  SvarSlet
 3. Kender det godt.. Jeg kan nu godt, men gider ikke tage så høje stiletter på i byen længere. De brosten i Århus er en bitch:(

  SvarSlet
 4. Jeg plejer bare at have flade skiftesko med i tasken (som jo alligevel bare ligger i garderoben). Superlækkert til vejen hjem eller hvis stilletterne gnubber eller hvis man bare er lidt for pløret :D

  SvarSlet
 5. No1: Lige præcis! Det er de virkelig.

  Anonym: Jeg kan nu godt gå i 5-6 cm høje stiletter, men pga. min str. 35-36 i sko har jeg svært ved at gå ordentligt i højere. Min fod bliver for meget strakt ud (svært at forklare) og så vralter jeg sådan lidt. Det ser ikke ret fedt ud. Hehe..

  SvarSlet