4. jul. 2012

Om at cykle i Århus C!

Photobucket

Okay. De af jer der har prøvet at cykle her i Århus C er også godt klar over HVOR mange bakker der egentligt er her i centrum ;) Og netop sådan en bakke findes mellem min lejlighed og mit arbejde. Det er selv samme bakke der har gjort, at gangene jeg har cyklet på arbejde kan tælles på 2 hænder. Okay, måske én hånd ;)

MEN ikke desto mindre hoppede jeg altså på min lyserøde jernhest i morges kl. 7.30. For de dage jeg ikke træner, er det her jo en genial mulighed for at få rørt sig. Jeg havde udtænkt en rute der IKKE inkluderede Langelandsgade (åh ja, igen ved Århus kendere præcis hvilken gade jeg referer til) men derimod op af Viborgvej og hen af ringgaden. Jeg fandt dog snart ud af at denne rute blot var længere men ikke meget nemmere ;) Lidt over 4 km, så tidligt om morgenen, uden morgenmad i maven (jeg ved det. Rookie mistake. Men jeg glemte det altså fuldstændigt!) og alligevel klarede jeg det på under 20 min :D

Jeg er lidt stolt! Derfor skal I også se resultaterne herinde, for jeg havde selvfølgelig mit pulsur på ;) Nu vil jeg nyde en kold pepsi max, lave aftensmad, og så vil jeg med god samvittighed nyde en kugle is med veninden i aften :) God onsdag aften allesammen!

5 kommentarer:

 1. Hvilket pulsur bruger du? Jeg leder nemlig efter et der kan vise mig statistik, rute, forbrændte kalorier, som du viser her.

  SvarSlet
 2. Jeg kan bedre lide at cykle i København. Fladt terræn, brede cykelstier og paranoid disciplin. Ikke noget med at køre to ved siden af hinanden - så bliver der sgu ringet med klokkerne. På den dårlige måde.

  Især Vestergade i Aarhus er farlig. Folk der vader ud på kørebanen, uden at kigge, hvem de vader ud foran. Og det er ikke, fordi de skal over på det andet fortov. Nej, de synes vist, at Vestergade ligner en slags gågade.

  Jeg foretrækker streng disciplin på københavnske cykelstier frem for hippie-mentalitet på Vestergade. Det sidste er jo livsfarligt. Er begyndt at køre med hjelm.

  Åh, det var alt min cyklist-galde på én gang.

  Thumbs up for morgencykeltur på tom mave. Flot klaret. :)

  SvarSlet
 3. Mette: Jeg bruger Garmin Forerunner 110 :) Er meget tilfreds med det, så det kan kun anbefales :)

  Berit: Haha helt fair at du lige skulle af med lidt ;) Jeg er enig - kunne godt forestille mig at KBH var bedre at cykle i. Jeg ville også foretrække fladt terræn og mere disciplin. Og så burde jeg måske også få anskaffet mig en hjelm.. I dag kørte en bus MEGET tæt på mig nede ved Vesterbro Torv, og jeg må indrømme at mit hjerte lige sprang et par slag over.
  Og tak i øvrigt :)

  SvarSlet
 4. Bukker, nejer og siger tak for anbefalingen. Aldrig godt at høre fra nogen med virkelige erfaringer:-)

  SvarSlet
 5. Ja, det ER bare rarere at høre om virkelige erfaringer :) Og det var da så lidt!

  SvarSlet