10. jul. 2012

Jeg skal have fundet en bluse..

Wedding guest outfit

.. til at gøre mit outfit til min mors bryllup komplet :) Indtil videre har jeg kjolen (som måske skal lægges en anelse op) og mine smukke nye Anniel ballerinaer. Men jeg mangler et eller andet til at tage på hvis det skulle gå hen og blivee køligt. Det regner jeg selvfølgelig ikke med at det gør, for den 4. august bliver da en smuk solskinsdag! :D Men.. just in case, ik? Er der nogen der har nogle forslag til hvad der kunne være fint? :) Helst gerne noget der kan prøves på i en fysisk butik. Umiddelbart tænker jeg noget ala ovenstående, men det behøver heller ikke at blive alt for fint :)

(Forresten, min mor har sagt go for kjolen selvom den er meget lys lyserød ;))

6 kommentarer:

 1. De er vildt smukke ballerinaerne. Kan rigtig godt lide kjolen og tror den vil passer godt til den nederste cardigan. Den er ikke alt for bombastisk og meget fin i strikken. Så hvis du kan finde noget i den stil, tror jeg du bliver rigtig fin!

  SvarSlet
 2. Tak Ann :) Jeg elsker også ballerinaerne! Og jeg har nemlig samme tanker som dig - den nederste ville være fin. Så jeg må håbe jeg kan finde noget lignende et sted!

  SvarSlet
 3. Jeg er enig - den nederste cardigan er rigtig fin. Og super smuk kjole i øvrigt. Vi glæder os til billeder :)
  /Marie

  SvarSlet
 4. Rigtig fin kjole og sko! :) Men jeg tænker, at det måske bliver for "lyserødt i lyserødt" med de der cardigans. Hvad med den gule boucle jakke fra Mango (forrige indlæg)? Gul og lyserød kunne være et fint match og den gule jakke kunne give lidt kant til et ellers meget fint/piget outfit.

  SvarSlet
 5. Jeg tror jeg ville synes det var flottere med en blazer i en eller anden farve.. Men det er jo smag og behag :) Ellers er jeg også mest til den nederste cardigan!

  SvarSlet
 6. Tak for jeres inputs! :D Desværre har jeg ikke vildt mange penge at gøre godt med, så jeg må finde et lidt billigere alternativ til den gule mango jakke. Men jeg har også selv tænkt tanken! Jeg må ind og kigge lidt i butikker og se hvad de har af alternativer :)

  SvarSlet