28. jul. 2012

Lidt instagram..

Photobucket
1. Træning ::: 2. Broccolisalat og kylling ::: 3. Afslapning på stranden ::: 4. Banan-protein pandekager (Mums!) ::: 5. Cykeltur med en hurtigløbende kæreste ::: 6. Tøjet til dagens træning

Lige et par billeder der illustrerer meget godt hvad jeg har brugt de sidste par dage på :) Vejret er jo ikke just godt i dag, så den har for mit vedkommende stået på træning, og i aften får jeg besøg af en veninde - og så står den ellers på tøsehygge og tøsesladder ;)

Jeg kan i øvrigt anbefale de banan pandekager på billede 4! 1 banan moses, 2 æg blandes i, evt. lidt kanel eller chokolade protein pulver, og så på panden. Det er sindssygt lækkert! :D

7 kommentarer:

 1. Wow hvor ser du bare godt ud Milla! Du giver mig helt lyst til at komme igang med at træne igen :-) keep up the excellent work!!

  De bananpandekager ser mums ud! Er det virkelig kun de 3 ingredienser man behøver? Hver har du fundet opskriften? Det er næsten for godt til at være sandt hehe ;-)

  Mvh Zina

  SvarSlet
 2. Hej Zina :) Tusind tak for den søde kommentar!
  Og ja det er helt rigtigt at der kun er 3 ingredienser :D Faktisk behøver man kun æg og banan. Jeg fik opskriften af en god ven som går rigtig meget op i træning og kost :)

  SvarSlet
 3. Hvor er dit trænings-/løbetøj fra?

  SvarSlet
 4. På det første billede er det hele fra h&m (skoene er Nike Free), og på det sidste er det meste fra Nike, bortset fra toppen som er fra h&m :) De har et godt udvalg af træningstøj!

  SvarSlet
 5. Ah, H&M, ser man det :) Jeg har kigget på det flere gange, og der er meget, der ser fint ud og prisen er ikke så høj endda. Men er det åndbart, som de skriver? Hvis ikke så vil jeg nemlig hellere bruge nogle ekstra penge og så købe noget ordentligt.

  SvarSlet
 6. Det synes jeg det er :) Altså, jeg kan godt mærke at der er kvalitets forskel på mine nike tights og mine h&m tights, men jeg ville ikke tøve med at købe endnu et par fra h&m i hvert fald.

  SvarSlet
 7. Tak for svaret :) Jeg må kigge lidt nærmere på det i en butik.

  SvarSlet