20. jul. 2012

Friday outfit

Photobucket
Bluse fra J Crew, sneakers fra Adidas

Så blev det langt om længe fredag, og jeg har ovenstående på i dag (dog er tanktoppen under blusen lige krøbet lidt op.. den sad længere nede da jeg var på arbejde ;))! Synes godt nok den her uge er gået langsomt - måske fordi så mange har ferie, så der er alt for stille på kontoret. Jeg tog fri 1½ tidligere i dag, og om en times tid skal jeg til Stepfit Intro :D Det skal nok blive godt. I morgen står den igen på træning, og søndag.. jah, der skal jeg til Stepfit igen. Derudover skal der gøres grundigt rent i lejligheden denne weekend. Det er ikke de mest ophidsende planer jeg har ;) men indimellem er det rart med sådan en weekend uden de store planer.

Husk i øvrigt at I kan følge mig på Instagram: @millastarglitter .. Jeg smider tit billeder derind :)

2 kommentarer:

 1. Du er rigtig fredagsfin!

  De sko der... :) De er stadig alt for skønne og synes det ser godt ud med den stribede bluse.

  Jeg holder også af en weekend uden alt for mange planer. Det er skønt bare at nusse rundt og ordne lidt forskelligt og se en film, ordne fødder eller hvad man nu har lyst til. Og suppleret med lidt træning er det ikke værst!

  Rigtig god weekend!

  SvarSlet
 2. Tak for kommentaren Ann :D

  Jeg er også voldsomt glad for de sko. De er nærmest brugt hver dag siden jeg modtog dem.

  Jeg er gået i gang med at rydde op i mit skab, så der kommer billige ting her på bloggen senere i aften ;) Så kig endelig forbi!

  SvarSlet