27. jul. 2012

Ferie = Fokus!

Photobucket

Det er i dag 2. dag af min ferie, og jeg kan love jer for at jeg nyder det :) I går stod den på strand-tur (inkl. dukkert i havet for første gang i flere år) med en skøn veninde, en god gang Stepfit Intro og et smut i Botanisk Have for at nyde den sidste sol. Skulle egentligt have set filmen der var til Zulu Sommerbio, men min veninde og jeg frøs og fik ondt i numsen, så vi tog hjem lidt efter filmen startede ;)

 Nå, men en ting der kommer til at være key-word for min ferie er "fokus". Og det gælder både mad og motion. Jeg har nemlig på fornemmeren at jeg ikke får nok at spise, og selvom jeg spiser sundt og træner en masse, ja så rykker vægten altså ikke ret hurtigt nedad. Så nu vil jeg prøve at have fokus på at få nok kalorier hver dag, og holde fast i min. 5 gange træning om ugen :) Indtil videre har jeg smidt omkring 9 kg, så det går langsomt den rigtige vej. Meeen det kunne godt gå lidt hurtigere tænker jeg.. Så nu vil jeg se om det kan hjælpe hvis jeg sørger for at spise nok :)

Det skal også lige siges at jeg godt ved at man opbygger muskelmasse når man træner meget, men LIDT burde der da også ske på vægtfronten ;) Nu må vi se om 2 uger hvordan det ser ud..

2 kommentarer:

  1. Du er virkelig sej, Milla :) Godt gået med vægttabet!

    SvarSlet
  2. Tusind tak for det søde Tina :D Og kan kun sige i lige måde! :)

    SvarSlet