5. jul. 2012

Når bedsteveninden bor i USA..

Photobucket

Der er altså ikke vildt mange fordele ved at ens bedste veninde har valgt at flytte til USA med sin mand.. De kommer dog hjem igen om nogle år :) Men jeg savner hende (ja, og hendes mand også) rigtig meget indimellem, så jeg glæder mig bare til de igen er bosat i Danmark! 

Men der er dog et par fordele! Den ene er at man kan tage over og besøge dem (hvilket jeg også allerede har benyttet mig af 2 gange - klik og klik) :D OG den anden er at man kan købe ting på nettet, som kun kan sendes til USA, og så sender bedsteveninden dem videre til mig.
Det skete i dag, da jeg købte de Adidas Julrunner sneakers jeg lææænge har haft kig på. Jeg mener de koster omkring 700 herhjemme, men jeg kom altså af med 380 kr. (Lige herfra) og så den porto min veninde skal af med for at sende dem herover.

Det er slet ikke tosset endda :D Meeen jeg glæder mig nu stadig til næste måned når de (og deres 4 måneder gamle søn) kommer til Danmark på sommerferie! Du er savnet A :*

5 kommentarer:

 1. Orh, de er da vildt fede. Kan jeg godt forstå du er faldet for. Undrer mig bare lidt over at de er billigere i USA, synes som regel europæiske mærker er dyrere overthere...? Men skidt, det er da i hvert fald mega billigt :-)

  SvarSlet
 2. Tak Ann :D Jeg glæder mig helt åndssvagt til de ankommer! Jeg ved faktisk ikke hvorfor de er billigere derovre.. men jeg er glad for det ;)

  SvarSlet
 3. Det kan jeg godt forstå - glæder mig til at se dem på, for de er da virkelig fede.

  SvarSlet
 4. Hvordan er størrelsen? De er super fine, men kan slet ikk finde dem på nogle danske sider, så overvejer at bestille dem fra den hjemmeside du har smidt op selvom jeg kan risikere told så er de stadig ok billige :)

  SvarSlet
 5. De er en smule smalle, men jeg har dem i str. 5.5, hvilket svarer til en dansk str 36 :) Jeg bruger normalt 35½-36 alt efter mærket, og disse passer mig perfekt. Håber det kunne bruges :)

  SvarSlet