12. apr. 2010

Livsstils ændringer

Vægten har stået stille alt for længe, så nu skal der ske noget! Jeg har derfor besluttet at der skal skæres ned på byturene, for det er klart dér problemet er. Men jeg kan ikke overholde f.eks. 2 måneder uden alkohol, for jeg vil stadig gerne have lov til at tage i byen med vennerne. Derfor hedder det nu hver 3. weekend. Og det kommer også til at kunne mærkes på min økonomi, for puha hvor har jeg brugt alt for mange penge på byture på det sidste :S

Derudover skal jeg have gang i træningen igen, og det kan jeg jo passende gøre de weekender hvor der ikke står byture på programmet. Jeg lagde ud i lørdags med en gåtur på 4,5 km og har derefter tastet ruten ind i ruteplanlæggeren på iforms hjemmeside. Jeg har også tilmeldt mig et par hold i mit fitness center, men f.eks. LatinMix (en form for Zumba) har sindssygt mange på venteliste. Men så må jeg bare træne på maskiner hvis der ikke er plads.

Jeg VIL virkelig det her! Jeg er motiveret for at få smidt nogle kilo inden Skive Festival og inden sommeren for alvor indtager danmark.

I aften skal jeg se film med min eks. Det er alt for længe siden vi har hængt ud. Og så står den på sushi for mit vedkommende (han giver ;)) og pizza til ham. Det bliver hyggeligt!

6 kommentarer:

 1. Skal vi holde hinanden lidt i ørene? :) Er selv igang med at tabe mig og ved hvor svært det er.

  (Kathain dindebat)

  SvarSlet
 2. Hej! Rigtig fed blog du har dig! Tjek gerne min ud :)

  www.snapshots-by-molin.blogspot.com

  - Lena

  SvarSlet
 3. Held og lykke med vægten. Jeg burde også droppe nogle ting som sodavand og slik. Men livet skal jo heller ikke blive alt for kedeligt, ligesom du også stadig tillader byture. Men krydser fingre for dig :)

  SvarSlet
 4. Kathrin: Ja, lad os det :D

  Lena: Mange tak for det. Jeg kigger ind forbi :)

  Annette: Mange tak. Nej, jeg kan heller ikke droppe alt usundt, for som du siger, så skal man jo huske at nyde livet.

  SvarSlet
 5. Super, har smidt dig ind på min blogroll inde på min blog www.kathain.dk :) Og ellers holder jeg nok lidt øje med dig inde på debatten :P

  SvarSlet
 6. Ja, det er nok derinde jeg skriver mest om det hvis det er ;)

  SvarSlet