26. apr. 2010

Hvad sker der for Vero Moda?!

En af mine veninder er blevet udsat for noget, der mildest talt er skandaløst i mine øjne! Hun var til jobsamtale hos Vero Moda, og da de fandt ud af at hun er homoseksuel, spurgte de nærmest ikke om andet end uddybende spørgsmål om hendes privatliv. Butikschefen havde endda sagt "Vores kunder vil nok ikke acceptere det" ?!? Ej men hvad hulen bilder de sig ind?! Jeg blev SÅ forarget da jeg hørte om det her. Jeg synes helt klart min veninde skal gå til pressen med det her, for det er bare ikke i orden.

Læs selv min venindes indlæg på hendes blog lige HER, og hjælp meget gerne med at sprede denne historie!

5 kommentarer:

 1. Haha hold nu k*** hvor er de langt ude... Har læst indlægget og postet en kommentar - du kender jo selv min holdning til Vero Moda efter mine 2 1/2 måned som ansat der...

  SvarSlet
 2. Ja det er SÅ langt ude! De er simpelthen for underlige altså.. Og tak fordi du lige smed en kommentar derinde, for hun fortjener alt den støtte hun kan få :)

  SvarSlet
 3. Det er ulovligt for arbejdsgiveren at lægge vægt på sådan nogle oplysninger. Det hører til privatlivet og ikke arbejdslivet: http://www.go.dk/artikler/index.asp?act=artikel/17679
  Jeg skriver en kommentar på hendes blog med det samme, og huske uanset om man er homoseksuel eller ej, skal man kende sine rettigheder til en jobsamtale!!!

  SvarSlet
 4. Ej, det var da godt nok for ringe!

  SvarSlet
 5. are you kidding me?
  Det var da noget af det mest groteskte jeg længe har hørt!

  // Pall, kbh

  SvarSlet