4. maj 2012

Løbe- og vægtstatus

Photobucket

I starten af januar begyndte jeg at løbe. Jeg havde tidligere startet op nogle gange, og var altid kørt død i det efter et par uger. I slutningen af februar gav jeg en løbestatus herinde, og det gik fremad! Nu er jeg er glad for at rapportere at jeg stadig løber! :D Stadig indendørs på løbebånd, men dog med en noget bedre kondition end da jeg startede. I tirsdags løb jeg så for første gang 4 km. uden pauser. Det var den vildeste følelse! Og det gjorde jeg så igen i dag! :D Jeg løber så godt nok kun 8 km/t, men min puls ligger ret højt, og det betyder at jeg presser mig selv, og det er en dejlig følelse! Desuden falder min puls også meget hurtigere nu, og det har jeg læst mig til at det er fordi min kondi er forbedret.

Den 13. maj skal jeg løbe mit aller første løb nogensinde, nemlig Feminas kvindeløb på 5 km. Jeg glæder mig så meget, og for mig handler det ikke om at kunne løbe alle 5 km uden pauser, men bare at gennemføre! Jeg havde aldrig troet at jeg skulle løbe 4 km uden pauser, så jeg er simpelthen så glad!

Vægtmæssigt går det også stille og roligt den rigtige vej :) Jeg har nu smidt omkring 7 kg. og går mere i jeans nu end nogensinde ;) Det er også en rigtig rar følelse. Så nu kan sommeren bare komme an! :D

God bededagsferie til jer alle! Håber I får nydt det dejlige vejr mens det er her :)

11 kommentarer:

 1. super fedt for dig..jeg er også begyndt at løbe tre gange om ugen og løber ca 5 km hver gang godt nok udenfor og det er en skøn fornemmelse bagefter :-)

  SvarSlet
 2. Sejt gået! Det giver virkelig plus på motivationskontoen når man kan løbe en tur uden pauser. Og når så vægten daler, så er det da bare om at give den gas.

  SvarSlet
 3. Tak piger!
  Og Katja: Godt gået med de 5 km! Glæder mig også til at jeg kan løbe så langt :)

  SvarSlet
 4. Du er bare alt for sej, søde! Det er så flot! Jeg håber virkelig snart at jeg finder motivationen til at gøre noget ved min post-fødsel-krop :-S
  Send lige noget af den der gode træningskarme over til mig! ;-D

  SvarSlet
 5. 4 km. uden pause - det er bare SÅ flot, Milla, og fedt for dig, at der er fremgang. Det er også rigtig skønt at læse din fremgang; særligt, når man selv løber :-)
  Overvejer du at starte med at løbe udenfor? Jeg tager hatten af for, at du løber på løbebånd!

  SvarSlet
 6. Hvor er det godt gået. Virklig flot. :-) Hvis man da bare selv havde en lille del af den viljestyrke du har til at motionere mere.

  SvarSlet
 7. Mange tak skal I have! :)

  Alice: Ja jeg vil gerne løbe udenfor på et tidspunkt, men mine skinneben gør altid ondt når jeg har løbet ude, så jeg skal finde en rute med grus i stedet for asfalt.

  SvarSlet
 8. Flot og inspirerende resulat. Både mht. vægttab og løb. 7 kilo er virkelig meget. Jeg glæder mig til at følge din fremgang og pøjpøj herfra. :)

  SvarSlet
 9. Hvor er du sej Milla - jeg håber det gik godt idag!!

  SvarSlet
 10. Tak søde Acie :D Og dét gjorde det! Der kommer lige et helt indlæg om det i morgen ;) Inkl. et billede post-løbeturen! Perfekt løbevejr i dag!

  SvarSlet