24. maj 2012

Long(er) shorts..

Shorts

Klik her for at se mere info om de enkelte items :)

Ja, jeg er én af de mange piger der ikke er heeelt så glade for sine ben ;) Og jeg har faktisk ikke gået i shorts i rigtig mange år efterhånden. Det har altid været 3/4 leggings under kjoler så snart sommeren gjorde sit indtog. Men i år skal det altså være anderledes! Jeg kommer dog ikke til at hoppe i et par korte shorts, og desværre er det dem der er størst udvalg af. Jeg kunne rigtig godt tænke mig noget ala. ovenstående benklæder :) Klik på linket under billedet for mere info om hvor de er fra.

4 kommentarer:

 1. Tak for det! Jeg går også og leder efter længere shorts, så jeg ikke skal flashe så meget lår (godt for mig - godt for verden!).

  Jeg tror, du skal være opmærksom på, at både shorts'ene fra H&M og fra J.Crew egentlig er korte - de er bare højtaljede, og det snyder altid. Bare hvis du lurer på at bestille et par af dem. :)

  SvarSlet
 2. Ja, det er også for at skåne omverdenen lidt at jeg ikke går i korte shorts ;)

  Og jep, jeg ved godt at de ikke er lange. Det var også mere formen og farverne på dem jeg kunne lide :D Men ellers tak fordi du lige tippede mig om det!

  SvarSlet
 3. Jeg vil også helst have lidt længere shorts og kan sjældent finde dem i en længde, der passer mig - men det er jo et oplagt DIY projekt :-). Find et par bukser (evt i en genbrug) - målebånd og mærkekridt - og saks! Mærk af i passende længde - klip! :-) Et Voila! Shorts! Hvis man er god med en symaskine lægges de op - ellers foldes de bare (det kræver dog at buksebenene er lidt tætsiddende.

  SvarSlet
 4. Du har helt ret, Anne :) Det er nemlig et perfekt DIY projekt. Jeg tror også jeg må på jagt efter nogle bukser der kan klippes til..

  SvarSlet