25. maj 2012

Anderledes.. men SÅ godt!Jeg blev forleden kontaktet af en mand ved navn Søren Stensby. Han ville vise mig en video med musik, og nysgerrig som jeg er klikkede jeg på linket. Og jeg blev fanget! Hold da op hvor jeg bare synes det lyder vildt fedt :D Jeg er vild med den måde de bruger instrumenterne på. Det er anderledes, og virkelig virkelig godt!

Gør jer selv den tjeneste at lytte til det. I vil ikke fortryde det! :)

Søren selv skriver dette om Mother Lewinsky:

Mother Lewinsky startede op for lidt over et år siden, men vi har holdt det hemmeligt og kun arbejdet i studiet med at skrive og producere musik indtil nu. Vi ville være helt sikre på, at vi havde en lyd og et udtryk, vi var tilfredse med, inden vi offentliggjorde det. I starten af april i år begyndte vi at lægge nogle videoer ud fra studiet, for at vise folk, at vi havde gang i noget - men det første egentlige materiale er som sagt videoen med sangen “Some Kind of Fight”.

Projektet startede som en leg for at se, hvad der kom ud af at nogle så forskellige musikere satte sig sammen.

Faktisk kendte ingen af os hinanden da vi startede. Det var Michael Vitus der en dag ringede til mig. Han syntes det ville være spændende at lave noget med strygere og han havde hørt godt om mig gennem Tako Lako.

Vi satte os sammen i studiet og opdagede, at på grund af vores helt forskellige baggrunde, opstod der noget virkelig spændende musik, når vi producerede sammen.

Kort efter faldt vi over Mescalin Baby og var begge helt slået ud over, hvor fedt Marc Facchini-Madsen sang. Vi hev ham forbi studiet og var alle tre med det samme enige om, at Marc’s rock’n roll kombineret med Michaels surf og mine balkan og stryger-skills, kunne noget helt specielt. Og ja, så var det selvfølgelig også mega hyggeligt:) Siden da har vi arbejdet seriøst og målrettet med Mother Lewinsky og har planer for, hvad der kommer til at ske det næste år frem.

Det næste der sker er, at vi har fastsat en release på den første single den 10. juni.

3 kommentarer:

 1. Jeg elsker når folk tør gå udenfor den firkant de står i på gulvet - og endnu bedre når det virker.

  Smukt smukt smukt.

  Og har allerede delt den med alle jeg kender - ingen skal snydes :)

  SvarSlet
 2. Det er SÅ pisse fedt! og tak til dig Milla for at du delte det på face!
  og jeg så delte videre!

  fik en mail fra Søren efter det faktisk og hold op man kan mærke at de brænder for det.

  Jeg kan virkelig ikke vente med at høre mere fra dem!

  -Åst

  SvarSlet
 3. Fedt I kan lide det piger :D Jeg glæder mig også bare til at høre mere fra dem!

  SvarSlet