23. feb. 2012

Løbe-status!

Photobucket

Jeg tænkte at jeg da lige ville give en lille update på hvordan det går med min løbetræning :) Jeg vil starte med at sige at det går godt, og at jeg faktisk har gjort det til en vane at løbe tirsdag, torsdag og lørdag eller søndag. Det er SÅ rart, og jeg har aldrig prøvet at have været i gang i så mange uger. Jeg startede jo i starten af januar med 3 km. hvor jeg skiftevis gik i 2 min og løb i 1-2 min. Jeg troede aldrig jeg skulle komme op og løbe meget længere tid af gangen. Det tog mig 32,45 min at nå de 3 km første gang. Men nu har jeg altså løbet 16 gange. De første uger blev det kun til 2 gange om ugen, men det var jo også bedre end ingenting :) Nå, men nu har jeg som sagt løbet 16 gange, og i uge 4 satte jeg distancen op til 3,5 km. I dag havde jeg så min bedste løbetid so far på 30,28 min. Jeg gik 2 min, løb 14 min, gik 1 min og løb resten af vejen. Så det må siges at være en forskel fra første løbetur!

Ovenover kan I se min pulsmåling fra én af de første gange jeg løb og så fra i dag. Min puls er meget høj, ja, men så længe jeg kan holde til at løbe med så høj puls skal jeg jo bare gøre det :) Og så kan I se mit lille hjemmelavede løbe-skema.

Det var lige lidt til de løbeinteresserede ;) Til jer andre kan jeg sige at jeg indtil videre har smidt 4 kg de sidste par måneder, og at der er sket en del med min krop siden jeg begyndte at løbe. Så det er virkelig rart! Jeg kan kun anbefale det :D

4 kommentarer:

 1. ej hvor fedt, jeg har også længe forsøgt at tage tilløb :-) til at komme igang :-)

  SvarSlet
 2. Gør det! :D Man bliver altså glad for det når det bliver rutine. Jeg har nogenlunde fulgt det her program: http://xn--lbeprogrammer-bnb.dk/loebeprogram-for-overvagtige/ og det fungerer for mig :)

  SvarSlet
 3. At din puls er høj betyder bare, at du presser dig selv. Godt gået!

  /Maria Tuborg

  SvarSlet
 4. Ja det kan der jo være noget om :) Tak Maria!

  SvarSlet