29. feb. 2012

Stilheden skyldes..

Ja, som I nok har bemærket, så er der lidt stille herinde for tiden :) Og de indlæg der er, handler ikke ligefrem om mode. Jeg er jo gået i totalt trænings- /sundheds mode! Og jeg nyder det! Jeg er blevet så hooked på at træne, og kiloene er da også begyndt at ryge (og ikke mindst: cm bliver færre rundt omkring på kroppen).. Alene i denne uge ser mit program sådan her ud:

Mandag: Hviledag
Tirsdag: Løbe
Onsdag: AfroPowerDance
Torsdag: Løbe
Fredag: Zumba
Lørdag: Løbe
Søndag: Zumba

Det er dog ikke alle uger jeg booker så meget op :) Løbedagene er hver uge, men de øvrige hold er lige hvad jeg føler for og hvordan mine andre planer ser ud. Men denne uge er ren træning. Det er utroligt hvor meget energi og hvor godt humør man får af det!
Desværre har jeg en skulder der har drillet lidt den seneste uge, men det går forhåbentligt snart over. Jeg overbelaster den jo ikke med styrketræning eller lignende :)

Udover dette har jeg lidt lavvande i kassen efter USA turen (som var selvbetalt ferie), så jeg får ikke rigtig købt noget tøj eller andet spændende. Men jeg håber da I vil følge med selvom det kommer til at handle mest om sund kost og motion det næste stykke tid :) Mode-delen skal nok komme igen, det lover jeg. Især når jeg har smidt endnu flere kilo ;)

Tak fordi I læser med! Det betyder rigtig meget for min motivation at have jeres opbakning! :D

2 kommentarer: