16. aug. 2009

Trend

Jeg var en tur inde i byen i går, og dér fandt jeg lidt h&m godter. Købte disse sko og en alm. lang tanktop. Og så prøvede jeg de 2 kjoler fra Trend. Bare for sjov, for vidste godt at min mave ville være særdeles uflatterende i dem ;) Men det var også bare lige for at fortælle jeg at de to kjoler kan købes i h&m på Lilletorv :)

8 kommentarer:

 1. Du er og blir en lækkermås

  SvarSlet
 2. Anonym: Hehe, jamen jeg takker mange gange :D

  SvarSlet
 3. Jeg synes ellers du ser lækker ud i "blonde-kjolen"... Jeg er godt nok selv spændt på at se hvordan den kommer til at sidde på mig.. Men fin er den nu altså!

  SvarSlet
 4. Cecilia: Årh, mange tak :D Men det er nu også mest fra siden at den var uflatterende :) Men den var ekstremt lang! Den gik mig nok lige under knæene, så jeg rynkede den op på billedet.

  SvarSlet
 5. Hm... men du er ikke så høj igen, er du?! ;)
  Jeg er 1,70, så håber den er lidt kortere på mig, hihi..

  SvarSlet
 6. Jeg er 164 ca. så det er alligevel kun 6 cm det drejer sig om :) Men det gjorde nu ikke noget at man rynkede den lidt op som jeg har gjort..

  SvarSlet
 7. Hey Milla! Jeg ville bare sige, at jeg syntes det er rigtigt flot at du har tabt dig "så meget" siden sidst! :) Keep up the good work, og skulderklap til dig!

  SvarSlet
 8. Mange tak for det :D Nu skal jeg bare fortsætte. Satser lidt på en fest-fri weekend næste weekend. Så sparer jeg både på kalorierne og pengene ;)

  SvarSlet