13. aug. 2009

Spottet i h&m

Først en service-info: H&M i Bruuns har fået en masse palliet leggings hjem. Jeg prøvede et par, men jeg synes desværre de stikker for meget til at jeg vil have et par.

Ja, som I nok kan regne ud så var jeg lige et smut i h&m i dag og kigge. Der var rigtig mange fine ting, men ikke noget jeg bare MÅTTE eje. Kjolerne herunder var lige mig, men desværre sad de bare ikke godt. Den ene er nude/sort (closeup af nude-farven) og den anden er sort/grå. Ærgrer mig også at de ikke sad godt! Palliet vesten er den der er på hjemmesiden nu.. Men den gjorde intet godt for mig. Jeg må på jagt efter den der er udsolgt nu (den med alm. stof på ryggen) Så hvis nogen har sådan én til salg i M eller L er jeg meget interesseret! :)Nårh ja, og vægten i morges sagde 81,2. Dvs. at siden mandag har jeg tabt 1,2 kg :) Det er nok mest væske, men stadig. Og så var jeg lige nede og træne i dag - det var også tiltrængt!

8 kommentarer:

 1. Jeg har faktisk vesten med stof bag og palietter foran fra H&M. Har stadig ikke fået den brugt, så tvivler på at jeg får taget mig sammen i længden. Mener det er en M.

  SvarSlet
 2. Tror du jeg kan passe den i M? :) Er nemlig selv i tvivl.. har aldrig prøvet den.

  SvarSlet
 3. Er vesten du søger ikke den der er på tilbud derinde lige nu?? den er tilbage i en M hvis det er :D

  SvarSlet
 4. Jo den er da den!! :D Men ØV den er udsolgt nu :( må kigge igen i morgen. Tusind tak for tippet!

  SvarSlet
 5. Hej Milla

  Er jakken på det første billede også fra H&M? (den sorte blazer-agtige ting).
  Kan den evt. købes på nettet?

  Hilsen Rikke

  SvarSlet
 6. Rikke: Jeps, det hele er fra h&m (det alm. mærke) også Blazeren :) Mener den kostede 399,- men kan ikke lige komme ind på deres hjemmeside og se om den er derinde.

  SvarSlet
 7. Okay, cool. Tak for svar :)
  Hav en skøn fredag.

  SvarSlet
 8. Det var da så lidt :)
  Du må også ha' en dejlig fredag :D

  SvarSlet