20. aug. 2009

Et lidt rodet indlæg

Har planlagt en løbetur med veninden her om 30 min. Puha. Men godt det er fredag i morgen! Andre der skal i tivoli og se Tina Dickow?

I dag var jeg til jobsamtale, og jeg fik jobbet! Bliver skønt med lidt ekstra penge. Det er som møde booker og min. 10 timer om ugen, men jeg bestemmer selv hvilke dage.

Nårh ja, og så har jeg fået bestilt palliet vesten som jeg cravede! Den var sat ned til 130,- i h&m's outlet så jeg kunne ikke modstå! Bestilte også en plain sort bluse med 3/4 ærmer, og nogle sorte ballerinaer, for at komme op på min. beløbet.

Mht til vægten så har jeg ikke tabt mig yderligere siden sidst, men har også haft et par mindre sunde dage. Men jeg regner med at have alkohol-fri weekend denne weekend for at få sat lidt skub i vægttabet igen. Og for at blive ved emnet + motivere mig selv kan I lige se et billede af mig i løbetøj ;) Det var da jeg vejede omkring 70 kg, og stadig kunne lyne løbejakken:Edit: Ja så har veninden og jeg været ude og løbe/gå :D 4,5 km blev det til, og vi løb en god del af tiden. + Vi lavede et enkelt interval trænings løb (spæne alt hvad man kan ca. 100 m) og alt i alt har jeg forbrændt ca. 300 kalorier :) Så jeg er stolt af mig selv! Og vi har aftalt at det skal til at være oftere at vi tager sådan en tur! Nu vil jeg kravle under dynen. Godnat derude :D

3 kommentarer:

 1. Det er sku flot at du er kommet igang med at løbe :-)

  SvarSlet
 2. Burde også løbe en tur - men er simpelthen bombet. Det bliver i morgen. Jeg lover det...

  /Mette

  SvarSlet
 3. Anonym: Tak :D

  Mette: Du løber også meget mere end mig, så det går nok at du tager en fridag :) God weekend!

  SvarSlet