6. aug. 2009

Åh, Vero Moda

I dag havde jeg allerede fri kl. 11:35, så jeg smuttede en tur ned af strøget. Jeg mangler virkelig hverdags tøj, og i Vero Moda fandt jeg en kjole og en bluse (som også er blevet flashet på et par andre blogs) .. Kjolen har en rigtig fin lys rosa / pudderfarvet farve, som var svær at fange på mit mobil kamera. Strik blusen er virkelig dejlig og blød, og så er den lang nok til at have over leggings. Jeg vil bruge den på lidt køligere sommerdage.De sidste par dage har været ren hygge. Tirsdag tog jeg hjem til min mutti og blev forkælet med lækker mad og fodbad + forpleje, og i går spiste jeg lækker mad og is med mine to dejlige folkeskole-veninder. Vi er et trekløver der har holdt sammen siden dengang, og de får mig altid i godt humør :)

Jeg er misundelig på de af jer der er på / skal til Skanderborg Festival. Vejret ser jo ud til at blive helt godt, og musikken kan jo ikke andet en blive godt :) Så rigtig god tur til de af jer der skal derned!

4 kommentarer:

 1. Rigtig fine sager. Tror også jeg skal et smut i Vero'en senere.

  /Mette

  SvarSlet
 2. Tak :D Er især rigtig glad for kjolen. Strikken har jeg ikke haft på endnu - den er lidt for varm ;) Men kjolen var billig! Kun omkring 179,- .. den er bare meget stor i størrelsen. Min er en S :)

  SvarSlet
 3. Uhm, den ser dejlig ud (kjolen). Toppen er vist ikke til en som mig, så den lader jeg ligge. Men kjolen må jeg måske lige se nærmere på....hm.

  SvarSlet
 4. Tak :D Kjolen er bare virkelig stor i størrelsen, men hvis man kan få en XS håber jeg ikke du svømmer rundt i den :)

  SvarSlet