12. aug. 2009

God start!

Jeg har været sund hele dagen i dag, og her i aften kommer min kammerat og ser film hos mig. Han har højst sandsynligt slik med, men jeg har garderet mig og købt jordbær, vindruer og pepsi max :) Jeg har endda haft nogle lakridser i tasken hele dagen (fra i forgårs) men har ikke spist dem. Er lidt stolt. Vægten i morges sagde 81,8 så det er 600 g mindre end i går. Så det er jo en god start!

Og så vil jeg lige takke jer MANGE gange for jeres respons på mit indlæg i går. Det betød ufatteligt meget for mig. Tusind tak!For at det hele ikke bliver for non-fashion, så kan I lige se dagens outfit :)

4 kommentarer:

 1. Arh, mon ikke du kunne have taget noget vand med en citronskive, istedet for den pepsi ;) den styrter jo det hele til jorden.

  Og væk med den lakridspose, men frem med nogle tørrede frugter eller nødder.

  Held og lykke!

  SvarSlet
 2. Anonym: Pepsi max er der minimalt kalorier i.Da jeg var hos slankedoktoren havde de intet imod sukkerfri sodavand :) Så det drikker jeg uden at have dårlig samvittighed. Mht lakridserne så virker det for mig at jeg ved de er der. Jeg spiser dem ikke, og det gør mig i endnu bedre humør at jeg kan holde mig fra dem.

  Men tak :)

  SvarSlet
 3. Ja men selvom den muligvis bliver omtalt som "sukkerfri," er den jo stadig sød og indeholder andre indholdsstoffer som erstatning for sukkeret - stoffer som ikke nødvendigvis er bedre end sukkeret (og i hvert fald ikke mere naturlige for kroppen!).

  Man kan spørge sig selv hvad der er værst - sukker eller kemi?

  Uanset hvad kan vi vel hurtigt blive enige om at ingen af dele er gode for kroppen. Jeg oplevede EN KÆMPE foreskel i min krop, humør og energi da jeg kvittede alt hvad der hed cola, juice og energidrikke. Jeg har altid en flaske vand ved siden af mig, for så drikker man jo helt automatisk af den, og vænner sig hurtigt til det.

  En anden til er at smide ALLE usunde ting ud. Hvis de ikke er i køkkenskuffen, ja, så kan man jo heller ikke spise dem, og med tiden vil du lade være med at føle dig fristet overhovedet. Som bonus varmer det godt i pengepungen ;)

  SvarSlet
 4. Ja, men så længe det ikke er hver dag jeg drikker det, så går det nok. Jeg drikker masser af vand hver dag, og drikker sjældent sodavand/juice/saft osv. ;)

  Jeg tror ikke du kan stille sådan nogle regler op mht de usunde ting. For nogen (mig) fungerer det at have lidt usundt liggende, for så føler jeg mig bare endnu mere stolt når jeg kan lade det være, og det er en god følelse. Selvfølgelig har jeg ikke skabet fyldt med usunde ting. Det drejer sig om 5 lakridser i en pose jeg spiste i sidste uge.

  SvarSlet